У центрі Києва сталась пожежа в райуправлінні поліції

4 марта 2023

У Києві в п’ятницю, 3 березня, вночі сталась пожежа в Печерському районному управлінні поліції. Попередньо, подія трапилась через аварійні режими в роботі електромереж.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської військової адміністрації. Причини виникнення загоряння встановлять експерти (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Оперативна інформація. Вночі, о 00:50, в трьох поверховій будівлі Печерського райуправління поліції сталася пожежа. Силами ДСНС його було ліквідовано, постраждалих немає, поширення вогню та ускладнення не відбулося", – йдеться в повідомлені.

У пресслужбі додали, що ймовірною причиною пожежі може бути виникнення аварійних режимів роботи в електромережі. Варто зазначити, що в мережі було оприлюднено відео з наслідками загоряння, зокрема, видно, що вогонь виник на третьому поверсі райуправління.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва в четвер, 2 березня, виникла пожежа на станції технічного обслуговування автомобілів. Подія сталась на проспекті Степана Бандери, поблизу супермаркету "Ашан".

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Печерському районі Києва в четвер, 2 березня, попередньо, внаслідок вибуху пропанового балона виникла пожежа в багатоповерховому будинку. Під час гасіння вогню бійці ДСНС врятували трьох осіб, а ще шість, серед яких була дитина, евакуювали.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як вибрати комбінезон для дитини? 19 октября 2024

Мабуть, найоптимальнішим видом верхнього одягу для осінньо-зимового сезону можна вважати комбінезон, який лагідно огорне вашого малюка зі всіх боків і захистить його від опадів та вітру

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні 17 октября 2024

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні - корисні статті від Арма Люкс

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше