У Туреччині більше не навчатимуть російських пілотів

21 сентября 2022

Навчальний центр авіакомпанії Turkish Airlines відмовився навчати російських пілотів на тренажерах імітації польоту. Про це повідомляє The Insider.
 
Зазначається, що російським авіакомпаніям відправлено повідомлення, в якому йдеться про те, що центр змушений припинити роботу з компаніями з РФ у зв'язку з посиленням санкцій Європейського агентства з безпеки польотів (EASA), яке сертифікувало всі тренажери FSTD.
 
Як відзначають експерти, відмова турецьких партнерів від співпраці – серйозний удар по системі підготовки та підтримки кваліфікації пілотів у РФ. На їхню думку, без навчання на тренажерах різко знизиться безпека польотів у Росії, особливо на лайнерах далекомагістрального типу – таких як Boeing B777 та Airbus A350.

Очікується, що турецький навчальний центр не буде єдиною організацією, яка відмовила пілотам російських авіакомпаній у підготовці.
 
Нагадаємо, розвідка Британії повідомляла, що РФ втратила перевагу у повітрі.
 
Зазначимо, що на території країн-партнерів триває підготовка військовослужбовців Збройних сил України – фахівців сухопутних, десантно-штурмових військ, сил спецоперацій, повітряних сил.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві на Печерську автомобіль BMW на пішохідному переході збив жінку 3 мая 2024

У Києві на Печерську автомобіль BMW на пішохідному переході збив жінку. Подробиці і фото Водію легковика повідомили про підозру

Як схуднути після 45: вчені назвали найкорисніші продукти для жінок під час менопаузи 3 мая 2024

Ці три види продуктів допоможуть жінкам після 45 зменшити симптоми менопаузи й швидше схуднути.

Jerry Heil і Дар'я Білодід стали обличчям нової колаборації Adidas Original та українського бренду Kseniaschnaider 3 мая 2024

Співачка Jerry Heil та олімпійська призерка з дзюдо Дар’я Білодід стали обличчям нової колаборації Adidas Original та українського бренду Kseniaschnaider.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ACME-COLOR 5.0
ACME-COLOR

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше