У зірки двох сезонів "Голосу країни" виявили рак: Віктор Нікіфоров розповів про лікування

2 августа 2024

Український співак Віктор Нікіфоров, який брав участь в 7 і 11 сезонах шоу "Голос країни", повідомив про важку хворобу. Артист нещодавно поголився налисо і вперше пояснив, що зробив це не через бажання змінити стиль, а через лікування від раку.

Як поділився саундпродюсер, він "передбачає події", а тобто випадіння волосся через хіміотерапію. Про це співак розповів у своєму Instagram.

Віктор Нікіфоров хворіє на лімфому Ходжкіна другого ступеня. Лімфатичну систему молодого хлопця уразив рак, проте він бореться і почувається добре.

"Я не збираюсь робити ніяких зборів – принаймні поки що – ми справляємося своїми силами. Лікують мене в Інституті раку, почуваю себе добре. Ділюся з вами цим, бо зараз це важливий аспект мого життя, і це важко буде приховати", – написав вокаліст.

Артист зізнався, що в його сімʼї вже боролися з онкологією, тому рак для них "знайома ситуація і пройдений етап". Віктор Нікіфоров продовжуватиме творити музику, але розбавлятиме творчі новини своїми успіхами в лікуванні.

Нагадаємо, співак із Харкова взяв собі псевдонім Gorim. Він двічі брав участь у шоу "Голос країни" в командах Сергія Бабкіна і Тіни Кароль. На початку літа музикант випустив трек "Fire show", а навесні відбулася премʼєра пісні "Котики на сонці".

Раніше OBOZ.UA писав, що 84-річний Джордж Лейзенбі, який зіграв Джеймса Бонда у фільмі "На секретній службі Її Величності", вийшов на пенсію та засвітився з ходунками.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лікарі назвали найкращі спеції до кави, які омолоджують організм і знижують холестерин 28 сентября 2024

Лікарі стверджують, якщо додати до улюбленого вранішнього напою деякі спеції, то можна зробити його значно кориснішим для здоров'я.

Вечірка за $2 мільйони, розкішні подорожі і готелі: Наомі Кемпбелл закидають використання благодійних грошей не за призначенням 28 сентября 2024

Здається, британська супермодель Наомі Кемпбелл опинилася в центрі чергового скандалу. Щоправда цього разу мова не про сварку з кимось, а про махінації її благодійного фонду Fashion For Relief, коштами якого покривалися особисті витрати Чорної пантери.

Samsung випустила "народний" смартфон Galaxy S24 FE 28 сентября 2024

Samsung випустила "народний" смартфон Galaxy S24 FE

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше