У ЗМІ нагадали, як мінялась головна новорічна ялинка в Києві протягом останніх 30 років

28 декабря 2022

За останні 30 років зовнішній вигляд головної новорічної ялинки України та її розмір постійно змінювались. Крім того, протягом цього періоду кілька разів мінялась локація, де встановлювали святкове дерево.

Відповідне відео опублікувало видання "Радіо Свобода". Можна побачити, якою була новорічна красуня, починаючи з 1993 року (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Новорічні ялинки Києва за останні 30 років", – йдеться в повідомлені.

На опублікованому відео, наприклад, можна побачити святкові дерева різних років, зокрема знамениту ялинку Революції Гідності.




Додамо, в столиці завдяки меценатам та небайдужому бізнесу вдалось встановити головну новорічну ялинку країни. Вона не така велика, як завжди: 12 метрів замість 31-го, як минулого року. Її прикрасили іграшками минулих років: близько тисячі куль синіх і жовтих кольорів, білими голубами, зображенням захисника Києва – Архистратига Михаїла.

Крім того, щоб засвітити гірлянди, поруч встановили наданий меценатами генератор, який включатимуть щодня із 17:00 до 21:00.

Нагадаємо, Аскольдова Могила є однією з найвідоміших історичних місцевостей Києва, і за легендою саме тут поховали київського князя. У 1907 році вийшла листівка з краєвидом цієї місцевості.

Київський фунікулер є однією з найпопулярніших туристичних візиток столиці України. У 1959 році його нижня станція мала зовсім інакший вигляд, а щоб потрапити на перон – потрібно було пройти через житловий будинок.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у 1870-х роках на вулицях Хрещатик та Богдана Хмельницького у Києві стояли переважно двоповерхові приватні будинки. А околиці вулиці Лютеранської були майже забудовані. Щоб побачити унікальне фото, перейдіть за посиланням.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Німеччині виникла масштабна повінь, що фіксується "раз на 50 років" 19 мая 2024

Злива спричинила затоплення вулиць, підвалів та зсуви ґрунту в землях Саарланд та Рейнланд-Пфальц.

Тарабарова показала, що назнімали її діти. Фото 18 мая 2024

Співачка Світлана Тарабарова повеселила фотоконтентом, який назнімали її троє дітей - Іван, Марія та Поліна - до чиїх бешкетних рученят потрапив матусин телефон.

Фахівці пояснили чому дієти не допомагають: як схуднути під час менопаузи 18 мая 2024

Якщо ви вважаєте, що втрата ваги в період менопаузи є проблемою, ви не самотні. Через те, що рівень гормонів та його зміна під час менопаузи впливає на наш організм, схуднення стає набагато складнішим завданням.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Вадим 5.0
Вадим

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше