Учасник Євробачення 2024 від Франції Slimane акапельно виконав Mon Amour: у глядачів аж захопило подих (відео)

10 мая 2024

Представник Франції на Євробаченні 2024 Slimane зворушив єврофанів своїм виступом із піснею Mon amour. Артист вирішив частину виконати акапельно без мелодії, через що спочатку глядачі затамували подих, а згодом запищали від задоволення.

OBOZ.UA веде текстову онлайн трансляцію другого півфіналу, де співак виконав свою ліричну баладу про кохання французькою мовою, а на сцені він стояв самостійно. Завдяки спокійним рухам камери та артиста, глядачі по ту сторону екранів змогли на повну відчути посил пісні навіть без знання мови.

Франція входить до складу "Великої п'ятірки", через що номер Slimane показали у перерві між іншими конкурсантами, тому глядачам не довелося чекати інтервал-актів. За старими правилами, єврофани мали б можливість переглянути виступ лише частково у записі, а наживо учасник би виконав свій трек лише у фіналі.

Проголосувати за учасника від Франції українцям вдасться лише у фіналі, куди артист потрапив, оминувши півфінали. Варто зазначити, що за нього та ще 5 країн ("Велика п'ятірка" та господарка) можна буде проголосувати лише у гранд-фіналі, куди вони, за правилами конкурсу, потрапляють автоматично, адже теперішні виступи є лише представленням тих, що відбудуться 11 травня.

Як віддати свій голос у фіналі: покрокова інструкція

Проголосувати можна кількома способами:

  • через офіційний застосунок Eurovision Song Contest для Android або iOS;
  • за допомогою SMS на номер 7576 з порядковим номером відповідного виступу.

Нововведення торкнулися й самого голосування. Глядачі зможуть віддати свій бал фавориту у фіналі, 11 травня, не після виступів усіх конкурсантів, а щойно перший учасник вийде на сцену. Це дозволить більшій кількості глядачів, які не можуть подивитися шоу повністю, не зволікати та швидше віддати бал фавориту.

Раніше OBOZ.UA писав, які образи для себе обрали ведучі Євробачення 2024 у другому півфіналі. Вони намагалися створити синхронні наряди.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Камалія зізналася, що зустріла 47-річчя в розлуці з доньками 20 мая 2024

Співачка Камалія 18 травня відсвяткувала своє 47-річчя. Цей день вона провела зі своєю мамою та показала кадри з відпочинку із колишнім чоловіком Захуром та 10-річними доньками Мірабеллою та Арабеллою.

У Росії безногому учаснику війни проти України зламали руку за шум протезу 20 мая 2024

Чоловік намагався закрити голову руками і в результаті отримав перелом тієї руки, в яку раніше вставили пластину.

Американські військові прибули на навчання до Молдови 20 мая 2024

Метою навчань є оцінка підрозділів Національної армії відповідно до Концепції оперативних можливостей збройних сил, яка є обов'язковою умовою для допуску до міжнародних миротворчих місій.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше