Учасниця "Холостяка" заінтригувала відповіддю своєму колишньому

7 декабря 2022

Учасниця шоу "Холостяк-12", актриса Вікторія Варлей не приховує, що вона має теплі стосунки з екс-бойфрендом, зіркою фільму "Впіймати Кайдаша" Тарасом Цимбалюком. Чоловік часто коментує фотографії своєї колишньої пасії та нещодавно розлучився з дружиною. На цей раз Варлей публічно позагравала до актора у себе в особистому блозі.

У випуску романтичного шоу, що вийшов 2 грудня, симпатія Топольського пішла на перше індивідуальне побачення з "холостяком". У своєму Instagram дівчина опублікувала фото з готелю в Дубаї, написавши: "Ну нарешті і я дочекалася свого індивідуального побачення. Сиділа, сиділа 37 років, таки висиділа".

Цимбалюк не зміг залишити екс-дівчину поза увагою. Він підколов Варлей: "Клас, дуд. А з ким побачення?". На що Вікторія відповіла: "З тобою. Виходь, побазаримо!".

До речі, секс-символом українського кіно не вперше залишає коментарі в Instagram Варлей. Після першого випуску він пожартував під фото актриси: "Шкода, що тебе виженуть у третьому ефірі".

Фоловери потенційної супутниці Алекса Топольського переконані, що Тарас Цимбалюк не просто так продовжує моніторити соцмережі колишньої коханої. Вони кажуть, що чоловік досі має симпатію до неї. "Ну так, ну так, ми ж просто так на профіль колишньої заходимо, ага. І стежимо за нею, і за подіями теж просто так. Адже ми всі цивілізовані люди й залишаємося друзями", – читаємо у блозі Віки.

Раніше Варлей відповідала на запитання фанів, у яких стосунках вона з Цимбалюком: "Дуже люблю Тараса як друга. Він неймовірна людина".

Трохи раніше OBOZREVATEL розповідав, чи вірить головний герой "Холостяк-12" Алекс Топольський у кохання з першого погляду. Роздуми чоловіка наштовхнули підписників на думку, що він досі самотній.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Скандальних блогерів Гонковського та Пренткович помітили в Португалії 28 марта 2024

Скандальних блогерів Гонковського та Пренткович помітили в Португалії Пара оголошувала про наміри переїхати після скандалу з Мальдівами

У Курську сталася масштабна ДТП: автобус протаранив машини та зупинку 28 марта 2024

Загальна кількість постраждалих - 10 осіб, з них шестеро госпіталізовано. Серед постраждалих є двоє дітей.

Вушна сірка: чи можна чистити вуха ватними паличками 28 марта 2024

Використання ватних паличок для очищення вух може завдати більше шкоди, ніж користі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Allas Store allasstore.com 5.0
Allas Store allasstore.com

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше