Україна заборонила ввезення птиці з двох країн ЄС через спалахи захворювань

15 ноября 2016

Україна заборонила ввезення птиці, продуктів та сировини з неї із двох країн Європи: з Болгарії – через випадки захворювання птиці на хворобу Ньюкасла, з Угорщини – через високопатогенний грип птиці.

Про це повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та уточнює, що ввезення можливе лише тих "продуктів та сировини, що пройшли обробку методом, який гарантує знищення збудників зазначених захворювань".

"Спалахи грипу птиці та хвороби Ньюкасла зареєстровані серед диких та перелітних птахів у таких країнах Східної та Західної Європи: Румунія, Польща, Угорщина, Болгарія, Нідерланди, Швейцарія, Австрія, Німеччина. Держпродспожислужба просить суб'єктів господарювання, діяльність яких пов'язана із імпортом птиці та продуктів з неї, враховувати вказану інформацію", – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, два роки тому "пташиний грип" у Європі забрав щонайменше 150 тисяч нових жертв.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві сталась ДТП за участі двох легковиків: одну з машин зім’яло, є постраждалі 18 мая 2024

У Києві сталась ДТП за участі двох легковиків: одну з машин зім’яло, є постраждалі. Фото Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

На Київщині в річці Рось виявили тіло чоловіка 18 мая 2024

На Київщині в річці Рось виявили тіло чоловіка: подробиці трагедії Обставини та причини смерті чоловіка встановлять правоохоронці

Тіна Кунакі полюбляє більше зніматися для рекламних кампаній та модних брендів, ніж виходити на подіуми 18 мая 2024

Модель Тіна Кунакі з тих манекенниць, які полюбляють більше зніматися для рекламних кампаній та модних брендів, ніж виходити на подіуми.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше