Українець Артем Котенко встановив рекорд на Дитячому Євробаченні 2024

30 сентября 2024

Юний переможець Нацвідбору на Дитяче Євробачення 2024 Артем Котенко встановив рекорд на шоу. 12-річний підліток став першим учасником цьогорічного пісенного конкурсу серед юніорів, виступ якого переглянули понад 100 тисяч разів.

Лише за тиждень після проведення Нацвідбору відео на YouTube назбирало понад 115 тисяч переглядів. Про успіх пісні зауважили в Telegram "Дім Євробачення".

"Виступ Артема Котенка у фіналі Нацвідбору перетнув відмітку у 100 тисяч переглядів! Тим самим ставши першим учасником цьогорічного Дитячого Євробачення, який зумів досягти цієї цифри!" – йдеться в заяві.

Переможець Нацвідбору на Дитяче Євробачення 2024 12-річний Артем Котенко родом з багатостраждальної Охтирки Сумської області. Він виступив із піснею "Дім" про те, як росіяни відбирають в українців їхні оселі та рідні міста, і здобув перемогу на шоу. Сам вокаліст навідріз відмовився покидати прифронтову Охтирку.

Артем Котенко повʼязав життя з музикою ще в 3 роки, а в 5 почав професійно займатися вокалом. Він уже переміг на "Чорноморських Іграх" у 2021 році. Це не перша спроба юнака підкорити Євробачення – у 2023 році він увійшов до лонгліста Національного відбору. Його мрія – прославитися на цілий світ і показати фанатам, які, як каже хлопець, таланти живуть в Україні.

Варто зазначити, що виступ минулорічної гранд-фіналістки на Нацвідборі на Дитяче Євробачення за 11 місяців переглянуло понад 225 тисяч людей. Представляла Україну у 2023 році Анастасія Димид із піснею "Квітка". Дівчинка виборола на міжнародній сцені для Батьківщини п'яте місце.


На відміну від інших років Дитячого Євробачення, які вже позаду, саме Артем Котенко й Анастасія Димид привернули до юніорівського шоу чимало уваги українців, які раніше переглядали лише головний пісенний конкурс Євробачення.

Раніше OBOZ.UA писав, про що пісня представника України на Дитяче Євробачення 2024. Вокаліст виконав потужний двомовний трек, написаний англійською й українською.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Відомий співак пояснив, чому відмовився воювати на фронті 30 сентября 2024

"Армія – це не моє". Відомий співак пояснив, чому відмовився воювати на фронті Зараз його життя все ж пов'язане з військовою справою

Дружина Євгена Коноплянки у їхній день народження показала сімейні розваги на конях. Фото 30 сентября 2024

29 вересня український футболіст Євген Коноплянка та його дружина, майстер спорту з бадбінтону Вікторія святкують день народження. Кохана футболіста привітала їх зі святом спільними фото.

У КНДР розкритикували допомогу США Україні 30 сентября 2024

У Пхеньяні заявили, що Захід недооцінює серйозні попередження Росії, і може не впоратися з наслідками.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше