Блогерка Олена Мандзюк неочікувано засвітилася на Курщині та назвала головну різницю між Росією та Україною

7 сентября 2024

Українська блогерка-мільйонниця Олена Мандзюк неочікувано засвітилася на Курщині в супроводі військових. Інфлюенсерка показала звільнені від диктаторської влади населені пункти та назвала головну відмінність між Росією та Україною.

Причину свого приїзду в зону бойових дій українка не пояснила, але наголосила на необхідності допомагати ЗСУ та показала авто, які привезла із собою. Відео вона розмістила в Instagram.

Блогерка пожартувала, що їй не знадобився закордонний паспорт, щоб перетнути державний кордон України, а також показала російську табличку зі знаком виборчої комісії.

Вочевидь, українка вирішила особисто привезти воїнам допомогу на Курський напрямок. Дорогою вона розглядала російські населені пункти та помітила разючу різницю між селами, де побували українці, та українськими містами, які певний час були під окупацією РФ.

"Тут будинки переважно всі цілі. Дуже відрізняється від того, що Росія робить з українськими містами та селами. Між нами така величезна різниця. Вони дійсно уособлення справжнього зла, з яким ми боремося щодня", – написала блогерка.

Нагадаємо, нещадавно Олена Мандзюк виправдалася за покупку автомобіля вартістю у понад 3 млн гривень, за який її захейтили в мережі. Блогерка зазначила, що заробила на машину і свій комфорт власною працею, тому така критика їй дивна.

Раніше OBOZ.UA писав, що на Курщині засвітився український співак Тамерлан, який вступив у лави ЗСУ. Фотографією він поділився з відомим ведучим.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Пара з Англії проїхала 400 км голяка на велосипедах 19 сентября 2024

Друзі вирушили в 418-кілометрову подорож голяка з Глостера до Лендс-Енда, Велика Британія.

Демі Мур вийшла на червону доріжку з трьома доньками від Брюса Вілліса, не схожими одна на одну 18 сентября 2024

Демі Мур вийшла на червону доріжку з трьома доньками від Брюса Вілліса, не схожими одна на одну. Рідкісні фото Зірка презентувала новий фільм "Субстанція"

Ведуча Аліна Доротюк показала себе з 10-м розміром грудей і розповіла, чому зменшила їх: який вигляд вона зараз має 18 сентября 2024

Аліна Доротюк показала себе з 10-м розміром грудей і розповіла, чому зменшила їх: який вигляд зараз має ведуча За 11 років після операції журналістка ні разу не пошкодувала про своє рішення

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше