Під Києвом підліток впав з потяга під час руху

4 июля 2024

У Бучанському районі Київської області 15-річний хлопець отримав ураження струмом під час руху потяга, коли катався на залізниці перебуваючи між вагонами. Потерпілого із опіками оперативно госпіталізували до лікарні.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Обставини надзвичайної події встановлять слідчі.

За словами правоохоронців, 1 червня, близько 18:40, до них надійшло повідомлення від очевидця про те, що в Бучі з потяга упав 15-річний хлопець.

"Як попередньо встановили слідчі, підліток, ігноруючи правила безпеки, заліз між вагонами потяга, через що  отримав ураження струмом та упав. Потерпілого медики доставили до Ірпінської лікарні з опіками – близько 40% тіла та забоями", – уточнили в поліції.

Нагадаємо, у Вишневому Київської області в неділю, 14 квітня, пасажирський потяг збив чоловіка. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці.

Як повідомляв OBOZ.UA, у селі Заворичі Київської області пасажирський потяг збив 13-річну дівчину. Від отриманих травм неповнолітня померла на місці.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Блінкен обговорив підтримку України з новим главою МЗС Британії 7 июля 2024

Держсекретар США привітав свого британського колегу з призначеннями та наголосив, що з нетерпінням чекає зустрічі з ним.

Байден пояснив, що з ним трапилося під час дебатів з Трампом 7 июля 2024

Після дебатів у Демократичній партії з’явилися голоси за те, щоб Байден пішов у відставку і дозволив комусь іншому брати участь у вирішальних президентських виборах 5 листопада.

В мережу виклали добірку фото Джей Ло, Бекхем, Хаєк, Спірз та інших зірок у купальниках на обкладинках глянцю 6 июля 2024

78 років тому світ моди шаленів від того, що презентував французький модельєр Луї Реар. Мовиться про популярний нині купальник бікіні. Того часу він став справжньою революцією, а сьогодні усі модниці та зірки точно мають його у своєму гардеробі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше