Тімур Мірошниченко розказав, як вони з 2,5-річним сином "розважалися" вранці

27 марта 2024

Трійко нащадків телеведучого Тімура Мірошниченка та його дружини Інни - Мія, Марко та Марсель - тримають зіркових батьків у тонусі. Зокрема у розвагах тямить молодший синок.

Що 2,5-річний малюк встиг наробити за якісь дві години, Тімур розповів у Instagram, запостивши селфі з малим пустуном.

У Тімура та Марселя був цікавий ранок

Фото з Instagram Мірошниченка

"Марсель готувався до цього дня. Інна поїхала на зйомки з самого ранку, дорогою завезла Мію з Марко в садок, а я мав вільний ранок. Тому залишився з Марсом удвох (далеко не вперше, але вкрай рідко так виходить)", - почав Тімур.

"Я його погодував і зайнявся своїм сніданком. Поки готував собі яєчню, Марс тишком-нишком украв одне яйце. За декілька хвилин уся кімната була рівненько вимазана. Ок, прибираємо!", - розказав 38-річний телеведучий.

"Поки відмивав кімнату, Марсель у Мії в кімнаті розбив музичну іграшку (таку, знаєте, де всередині сніжинки літають). Уся кімната в дрібних гострих пластикових скалках, жирній рідині та, власне, цих сніжинках. Ок, прибираємо!", - продовжив він.

Але на цьому пригоди не закінчилися.

Поки старші діти, Мія та Марко були в садочку, Марсель не давав татові занудьгувати

"Поки прибирав, Марс зняв підгузок і наклав на наше з Інною ліжко. На ліжку був епіцентр цієї події, а от рештки знову розмазані по всій квартирі. Хапаю малого, несу в ванну мити, а він дорогою вирішив ще й полити всю квартиру, бо випив води добряче. Ок, прибираємо!", - написав Мірошниченко.

"Наразі все прибрано, а я вже їду на роботу. Такий от ранок тата з сином. І от, увага, питання: це він не хоче зі мною залишатися вдвох чи навпаки хоче частіше?", - поцікавився Тімур.

Нагадаємо, нещодавно Інна на деякий час перетворилася на "пірата" після того, як донька Мія випадково штрикнула їй пальцем у око.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Топ аксесуарів для тварин: придбайте це обов’язково 27 апреля 2024

Коли у вас з'являється домашній улюбленець, звісно, хочеться накупити для нього багато різних цікавих речей. Є аксесуари для тварин, які варто мати під рукою всім, незалежно від того, у вас котик чи собака

На екрани вийшла трагікомедія "Крашанка", що довела до істерики російських пропагандистів 26 апреля 2024

Ракетою на Кремль. На екрани вийшла трагікомедія "Крашанка", що довела до істерики російських пропагандистів Стас Боклан прийшов на прем’єру з дружиною, а Олесю Жураківську емоційно привітала подруга – відома акторка

На Київщині затримали чоловіка, який убив знайомого на залізничній станції 26 апреля 2024

Завдав близько 40 ударів ножем: на Київщині затримали чоловіка, який убив знайомого на залізничній станції Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше