Леся Нікітюк випустила заспокійливу мантру для українців

28 ноября 2022

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк записала для співвітчизників заспокійливу мантру. Завдяки їй українці зможуть медитувати, представляючи перемогу України у війні, загибель окупантів та повернення тимчасово анексованого Криму.

Мантру Нікітюк оприлюднила на своєму YouTube-каналі. "Слухати по 2-3 рази на ніч", – дала рекомендацію зірка.

"Я заплющую очі. Входжу в стан рівноваги. Входжу спокійно. Так само спокійно, як ЗСУ увійшли до Херсона. Кайф... Я в нірвані. І це я тільки згадала, як у Херсоні зустрічали наших військових. Хочете відчути ще більше задоволення? Покладіть руку на серце і повільно в такт повторюйте за мною: Бу – да – нов. Я розслабляюся. Згадую, що 90 тисяч орків свої очі вже не відкриють. Розслабляюся ще більше. Я поринаю в темряву, але мені не страшно, бо знаю, що через декілька годин ДТЕК знову включить світло в моєму районі", – розміреним голосом каже Нікітюк.

Заспокійливу та "м'яку" музику до мантри написав відомий український продюсер та композитор Руслан Квінта, а текст – сценарист студії "Квартал 95" Михайло Мартинюк. Авторка ідеї – Леся Нікітюк.

"Відчуваю себе безпечно, тому що діє правило двох стін: перша стіна – це ЗСУ, друга стіна – це наше ППО... Я розправляю руки, злітаю високо та лечу над Україною, але літаю не просто так – фіксую розташування орків та передаю інформацію нашим артилеристам", – промовила ведуча.

Нікітюк продовжила: "Я уявляю собі, що стою на березі моря. На березі синьо-жовтого Чорного моря. В Криму. Українськім Криму. Підходжу до місцевого й питаю: "Діду, а як пройти до Кримського мосту?" Він дивиться на мене і каже: "А як ти пройдеш, якщо він під водою?" Посміхнувся, сів на HIMARS та й поїхав. Раптом, я чую звуки повітряної тривоги і одразу входжу в транс. Тому починаю пи*дити кацапів ще й на тому світі... А тепер я візуалізую, щоб зникла вся агресія, злість, ворожість, біда, та лихо. Одним словом, щоб зникла вся русня. Наша медитація підходить до кінця, як і вся "друга армія світу".

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Нікітюк порадувала шанувальників новою піснею. Зірка переспівала шлягер народної артистки України Софії Ротару "Только этого мало".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Готували удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ: СБУ викрила агентурну групу ФСБ 28 марта 2024

Готували удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ: СБУ викрила агентурну групу ФСБ. Фото і відео Підозрюваним загрожує 15 років позбавлення волі або довічне

Що краще – таблетки чи капсули: в чому різниця, як діють 28 марта 2024

Часто в аптеках можна зустріти один засіб, наприклад, ібупрофен, у різних формах: капсулах і таблетках. Водночас капсули зазвичай дорожчі. В чому різниця та що ефективніше?

У Курську сталася масштабна ДТП: автобус протаранив машини та зупинку 28 марта 2024

Загальна кількість постраждалих - 10 осіб, з них шестеро госпіталізовано. Серед постраждалих є двоє дітей.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше