В Ірані заговорили про можливість розробки ядерної зброї

10 мая 2024

Радник верховного лідера Ісламської Республіки Камаль Карразі заявив, що Іран змінить свою позицію щодо ядерної зброї та займеться її розробкою у разі появи екзистенційної загрози для держави. Про це він сказав в інтерв'ю іранським ЗМІ.

"У нас не залишиться вибору, крім як отримати ядерну зброю, якщо виникне екзистенційна загроза Ірану. У нас не буде вибору, крім як змінити нашу ядерну доктрину", - зазначив він.

Як відомо, на початку 2000-х років верховний лідер Ірану Аятолла Алі Хаменеї видав указ, який забороняє створення ядерної зброї.

Нагадаємо, за даними американського Інституту науки та міжнародної безпеки (ISIS), Іран має достатньо збагаченого урану, щоб виготовити свою першу ядерну зброю протягом тижня і загалом шість бомб протягом місяця. 

Іран на порозі створення атомної бомби - глава МАГАТЕ

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Макс Барських невдало пожартував під час свого концерту та розізлив мережу 20 мая 2024

"А що тут смішного?" Макс Барських невдало пожартував під час свого концерту та розізлив мережу Артист назвав чоловіків "сміливими", що ті вирішили прийти на захід

Депутатка Мезенцева від СН оголосила про заміжжя. Фото 20 мая 2024

Депутатка від "Слуги народу" Марія Мезенцева вийшла заміж. Її обранцем став 33-річний військовий, командир підрозділу "Ахіллес" та депутат Київської міськради Юрій Федоренко.

Професійна чистка зубів на Відрадному в Києві 20 мая 2024

Догляд за зубами - це не лише естетична процедура, а й важливий крок для збереження загального здоров'я організму. Регулярна професійна чистка зубів допомагає позбутися накопичень зубного нальоту, каменю та забруднень

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спасите Украину 5.0
Спасите Украину

Отзывов: 1

Мед -сервіс 1.4
Мед -сервіс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше