В Ірландії побили українських підлітків-біженців - ЗМІ

28 августа 2022

В ірландському місті Маллінгар українець-підліток потрапив до лікарні після побиття. Про це повідомляє видання Westmeath Independent.
 
Як указано, 14-річний хлопчик зазнав перелому щелепи під час нападу групи осіб, йому довелося перенести операцію в Дубліні.
 
Зазначається, що частина нападників були ірландцями, а частина - "або латишами, або литовцями". Сім'я побитого підлітка, яка приїхала до Ірландії у квітні, вважає, що їхній син став мішенню, бо він - українець.
 

Сам хлопчик і 15-річна українка, яка була з ним, заявляють, що під час бійки нападники вигукували: "Ідіть додому, українці" та "Путін - король".
 
За інформацією WI, після того, як цей інцидент оприлюднили, з'явилися заяви про те, що в місті відбувалися й інші напади на українських підлітків.
 
Як повідомлялося, у Німеччині двох чоловіків звинувачують у жорстокому зґвалтуванні 18-річної біженки з України.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Путін озвучив "базу" для потенційних переговорів 17 мая 2024

Якщо почнуться переговори, то Росія буде виходити "з реалій на землі", попередив російський правитель.

У Москві затримали віце-губернатора Алтайського краю з валізою грошей 17 мая 2024

Кібардіна підозрюють у шахрайстві з використанням службового становища. Під час затримання він мав при собі валізу з 18 мільйонами рублів.

Українська співачка розповіла, як Тіна Кароль відмовила їй в перекладі російськомовного хіта, та назвала причину 17 мая 2024

Українська співачка розповіла, як Тіна Кароль відмовила їй в перекладі російськомовного хіта, та назвала причину Виявилося, артистка мала перелік пісень, які дозволяє українізовувати

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше