В Іспанії заарештували банду, яка експлуатувала українців

24 января 2023

Іспанська поліція заарештувала 27 членів банди, яка керувала нелегальними фабриками із виробництва цигарок, на яких у поганих умовах працювали українці. Фабрики розташовувалися у трьох регіонах Іспанії. Про це повідомляє ВВС у понеділок, 23 січня.
 
Зловмисникам інкримінують контрабанду великих партій тютюну, який використовувався для нелегального виробництва цигарок. Ці фабрики виробляли до півмільйона пачок на день, які потім продавалися в Іспанії та за кордоном.
 
Правоохоронці також заарештували нелегальну продукцію на загальну суму 37,5 млн євро. Під арешт потрапили люксові автомобілі, дорогоцінні прикраси та велика кількість готівки. Обшуки пройшли більш ніж у 20 промислових об'єктах, житлових будинках та магазинах.
 

Правоохоронці встановили, що українці мешкали у переповнених мобільних будинках на території фабрик. Вони працювали понаднормово і не могли залишати територію фабрик, побоюючись затримання, адже деякі з них потрапили до країни нелегально. Серед працівників фабрик були й українці, які набули статусу тимчасового захисту як біженці вже під час війни.
 
Боси нелегального виробництва "насолоджувалися розкішним життям", відмиваючи кошти від контрафактних цигарок, додають у поліції.
 

Перша підпільна фабрика - у курнику - поблизу Севільї на півдні країни з'явилася ще до початку повномасштабної війни в Україні наприкінці 2021 року. У підсумку, це допомогло поліції знайти інші місця незаконного провадження на сході у Валенсії та на півночі Ла Ріоха.
 
Банда також мала розгалужене виробництво та великі плантації марихуани. У розслідуванні іспанської поліції допомагав Європол.
 
Зазначимо, що у Фінляндії почастішали випадки трудової експлуатації українців.
 
У Литві попередили, що шахраї збирають дані українців

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Скандальних блогерів Гонковського та Пренткович помітили в Португалії 28 марта 2024

Скандальних блогерів Гонковського та Пренткович помітили в Португалії Пара оголошувала про наміри переїхати після скандалу з Мальдівами

На телебаченні КНДР ведучому заблюрили джинси 28 марта 2024

Північнокорейське телебачення піддало цензурі сині джинси під час трансляції британського садівничого шоу.

Німеччина має намір продовжити пільги для українських водіїв 28 марта 2024

Німеччина має намір продовжити пільги для українських водіїв

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше