В Ізраїлі заявили, що ліквідували одного з ватажків угруповання "Хезболла"

4 июля 2024

Армія Ізраїлю під час удару по південних районах Лівану ліквідувала одного з верховних командирів ісламського терористичного угруповання "Хезболла". Про це у середу, 3 липня, повідомляє Reuters.

Мова йде про Мохаммеда Насера. Його вважають командиром підрозділу, що відповідальний за обстріл Ізраїлю з південно-західної частини Лівану.

 
Hezbollah Media Office

Насер відповідав за частину операцій "Хезболли" на кордоні. Він був того ж рангу і значення, що і Талеб Абдалла, - верховний командир, якого вбили внаслідок ізраїльського удару в червні.

У заяві ізраїльських військових сказано, що Насер і Абдалла "були двома найвідомішими терористами "Хезболли" на півдні Лівану".

Високопоставлений політик "Хезболли" Хасан Фадлалла сказав, що Насер знав, що він був мішенню, але не залишав поле бою впродовж дев'яти місяців. За його словами, "Хезболла" завдасть "каральної відповіді" Ізраїлю за "його злочин, щоб цей ворог зрозумів, що рука опору довга".

Над світом нависла нова військова загроза: третього чи четвертого тижня липня Ізраїль планує розпочати військову операцію проти ліванського угруповання Хезболла

Раніше в МЗС Ізраїля заявили про "наближення моменту" оголошення повномасштабної війни країни проти Хезболли.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві суд виніс вирок чоловіку, який намагався обікрасти пасажирку маршрутки 6 июля 2024

Затримали на гарячому: у Києві суд виніс вирок чоловіку, який намагався обікрасти пасажирку маршрутки. Фото Наступні п’ять років він проведе за гратами

Місто в Німеччині тимчасово перейменують на честь Тейлор Свіфт 6 июля 2024

Мер міста Гельзенкірхен схвалила тимчасове перейменування міста на Свіфткірхен напередодні концертів зірки у рамках туру Eras Tour.

Експерти розповіли, який сік краще пити для здоров'я серця, особливо жінкам після 50 років 6 июля 2024

Результати одного з нещодавніх досліджень показали, який сік зміцнює серцевий м'яз і значно зменшує ризик розвитку серцевих захворювань у постменопаузі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше