Від Єлизавети ІІ до Кейт Міддлтон: який вигляд мали королівські особи у дитинстві

29 сентября 2024

У легендарній пісні українського співака Кузьми Скрябіна "Старі фотографії" є рядки: "І тільки у альбомі всі підряд ми будемо такими, як тоді". Не посперечаєшся. Якщо поглянути на світлини з дитинства, кожен подумки повертається в той час. Знову проживає ті чи інші емоції... Ми ж вирішили зазирнути в архіви британської королівської родини. Стало цікаво, якими вони були, коли насолоджувалися безтурботністю й не намагалися дотримуватися правил етикету.

Отож, погляньте в матеріалі OBOZ.UA на фото монархів, принців і принцес, коли ті були маленькими. Далі поностальгуйте, гортаючи власні альбоми.

1. Королева Єлизавета ІІ

Єлизавету ІІ у дитинстві мама й близькі родичі ніжно називали "Лілібет" (скорочено від "Елізабет"). Дівчинка мала коротке кучеряве волосся, великі допитливі очі й сяючу усмішку. Цей янгольський образ чудово доповнювали сукні із рюшами й пишним поділом. Судячи з фото, вона змалку вчилася відповідальності: коли піклувалася про свою молодшу сестру, принцесу Маргарет, а також ладнала із домашніми улюбленцями (коргі й поні). Корисна якість для майбутньої королеви Великої Британії!

Цікавий факт: Єлизаветі ІІ батьки подарували першого поні, коли їй було 4 роки. Відтоді верхова їзда стала одним із її головних захоплень.


2. Король Чарльз ІІІ

Старший син королеви Єлизавети II та Філіпа, герцога Единбурзького, Чарльз III у дитячі роки захоплювався катанням на машинках і катерах, фотографуванням та дресируванням собак. І як би його батьки не розважали, на фото майбутній король зберігав серйозний вираз обличчя. Схоже, вже тоді вживався в образ очільника престолу.

Допитливість Чарльза, а також бажання всебічно розвиватися розширили список його хобі. Так, юний принц став чудовим вершником, серфінгістом і дайвінгістом, почав писати картини (здебільшого пейзажі), захопився музикою, письменництвом і садівництвом.

3. Принцеса Діана

Коли Діана Спенсер вийшла заміж за принца Уельського Чарльза й стала принцесою, то запам'яталася громадськості як "королева сердець" із витонченим смаком в одязі, яка водночас здатна на екстремальні витівки і порушення спокою у домі Віндзорів.

Якщо ж поглянути на її фото з дитинства, то це – сором'язлива дівчинка (на що вказують як її усмішка, так і положення рук), що часто бавиться із молодшим братом, Чарльзом Едвардом Морісом, та з домашніми улюбленцями. Цікаво, якою була юна Діана поза об'єктивом фотоапарата? Бунтаркою чи все ж зі стриманими манерами.


4. Королева Камілла

Камілла Розмарі Шанд народилася в сім'ї офіцера британської армії Брюса Шанда та домогосподарки Розалінд Шанд. Тобто не мала королівського походження. Попри це батьки змогли виховати з доньки майбутню очільницю престолу (хоч і не мріяли про таку перспективу для неї): привили любов до читання, відправили на навчання у школу Королевих воріт, а також завжди зодягали її в елегантні сукні, як у принцес (погляньте на фото, що нижче). Минуло чимало років... У травні 2023-го у Вестмінстерському абатстві в Лондоні відбулась урочиста коронація короля Чарльза. Після цього його дружина Камілла стала королевою.

5. Принц Вільям

Принц Уельський Вільям – старший син короля Чарльза ІІІ та його першої дружини принцеси Діани, а також онук Єлизавети II. Він є першим у черзі на трон британського престолу. Тобто його змалку всерйоз готували до цієї ролі.

Яким був принц у дитинстві? Життєрадісним, спраглим до знань, непосидючим та інколи бешкетником. Сповна насолоджувався безтурботністю! І це чудово. Адже зараз його статус зобов'язує бути більш серйозним та відповідальним.


6. Принц Гаррі

Герцог Сассекський Гаррі – молодший син короля Чарльза ІІІ та принцеси Діани. Він, на відміну від свого брата, принца Вільяма, з дитинства мав норовливий характер: часто капризував, був непокірливим і впертим. Отож, якщо поглянути на архівні фото, не дивно, що на більшості з них Гаррі показує язика чи роззявляє рота. Можливо, так він прагнув виділитися на тлі свого брата: на це натякає й назва його мемуару, який вийшов до друку 10 січня 2023 року – Spare (з англ. – "Запасний").


7. Меган Маркл

Герцогиня Сассекська Меган Маркл народилася в сім'ї режисера Томаса Маркла та психотерапевтки Дорії Регланд. З раннього дитинства дівчинка з темними афрокучерями й виразними карими очима мріяла підкорити Голлівуд – і їй це вдалося завдяки зйомкам у мегапопулярному серіалі "Форс-мажори". Та вона й гадки не мала, що згодом, після першого невдалого шлюбу, стане дружиною принца Гаррі й частиною королівської родини Віндзорів.


8. Принцеса Кетрін

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон – дружина принца Вільяма, спадкоємця британського престолу. Вона народилася у сім'ї авіадиспетчера Майкла Френсіса Міддлтона та стюардеси Керол Елізабет. Юна леді не мала шляхетських привілеїв, але при цьому вона королівського роду: по батьковій лінії – нащадок короля Едуарда ІІІ, а по материній – короля Едуарда IV. Тепер зрозуміло, чому Кейт з дитинства має граційні, аристократичні манери – це у неї в крові. Лише іноді дозволяла собі побешкетувати (особливо у школі й у студенські роки).


Раніше OBOZ.UA писав про те, на кого схожі діти Кейт Міддлтон, Меган Маркл та інших королівських осіб.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В Ірландії збудують перше в Європі сховище енергії на батареях із оборотною корозією металу 29 сентября 2024

В Ірландії збудують перше в Європі сховище енергії на батареях із оборотною корозією металу

Ультраправі Нмеччини закликають відновити Північні потоки 29 сентября 2024

Лідер партії Альтернатива для Німеччини заявив, що газопроводи підірвали "противники енергетичної незалежності" країни.

Від Єлизавети ІІ до Кейт Міддлтон: який вигляд мали королівські особи у дитинстві 29 сентября 2024

Від Єлизавети ІІ до Кейт Міддлтон: який вигляд мали королівські особи у дитинстві. Фото Від цих зворушливих світлин ваше серце розтане

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 1.8
FitCurves

Отзывов: 1

Good-Harvest.UA 5.0
Good-Harvest.UA

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше