На Київщині чоловік отримав важкі травми, намагаючись розібрати знайдений запал для снаряда

29 мая 2023

У суботу, 27 травня, у Київській області чоловікові відірвало кисть вибуховим пристроєм. Інцидент стався у селі Германівка Обухівського району.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов. Він також опублікував кадри з місця події (щоб подивитися фото та відео, доскрольте сторінку до кінця).

На них видно, що вся кімната 38-річного постраждалого була в слідах крові. На стінах та меблях також можна побачити наслідки необережного поводження з вибуховим пристроєм.


Зʼясувалося, що чоловік намагався у своєму домі розібрати запал для снаряда. Цей предмет він знайшов у лісі минулого року.

В результаті потерпілий отримав тяжкі травми, його було госпіталізовано до лікарні.

"Памʼятайте, в разі виявлення вибухівки, снарядів, гранат, мін, не чіпайте небезпечні предмети, повідомте екстрені служби, не підходьте до знахідки і нікого не підпускайте. Бережіть себе!" – наголосив Нєбитов.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у селі Мала Вільшанка Київської області на місцевого жителя впала металева бочка з водою вагою 2,5 тонни. Щоб дістати тіло загиблого, на місце викликали рятувальників.

Лише перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Готували удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ: СБУ викрила агентурну групу ФСБ 28 марта 2024

Готували удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ: СБУ викрила агентурну групу ФСБ. Фото і відео Підозрюваним загрожує 15 років позбавлення волі або довічне

Продюсер фільму "Пірати Карибського моря" анонсував продовження франшизи 28 марта 2024

Кінець епохи Джонні Деппа? Продюсер фільму "Пірати Карибського моря" анонсував продовження франшизи Кінокомпанія працює над двома майбутніми фільмами-продовженнями

Будинок Москви у Ризі продадуть на аукціоні 28 марта 2024

Ціна ділянки становить 517 083 євро, а будівлі - 2 348 340 євро. Об'єкт може бути проданий лише в сукупності: і будинок, і земля.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше