Віддана фанатка Еда Ширана вийшла заміж за двійника зірки

5 июля 2024

40-річна Аманда Барон вийшла заміж за 29-річного Тайя Джонса, який вкрай схожий на кумира жінки – британського співака Еда Ширана. Раніше наречена тільки жартувала про те, що піде під вінець зі знаменитістю, однак "жарт вийшов з під контролю".

Утім обранець Барон був не єдиним двійником зірки на весіллі, пише Metro. Серед гостей можна було побачити "копії" Девіда Бекхема, принца Гаррі, Джек Горобця, Гордона Рамзі та інших.


Аманда, яка працює у психіатриї та є матір'ю п'ятьох дітей, познайомили з Тайем через друзів. За іронією долі, спільні знайомі зустріли нареченого на концерті Ширана. Через рік Джонс вже стояв перед жінкою на одному коліні, просячи стати його дружиною.


На весіллі слова з пісні виконавця навіть були вигравірувані на торті, але щаслива пара вирішила, що не хоче, щоб уся церемонія була пов’язана з Едом Шираном. Тому перший танець закоханих відбувся під хіт Джеймса Артура. Співак-суперзірка, на жаль, не зміг побувати на їхньому весіллі в Манчестері, але він надіслав винуватцям свята повідомлення про те, що був змушений відхилити їхнє запрошення, оскільки перебував за кордоном.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як американський комік Нік Кеннон застрахував свої геніталії на $10 мільйонів. Він має 12 дітей від різних жінок. 

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

35-річна Ілона Гвоздьова захворіла на вітрянку і показала фото 8 июля 2024

"Хочеться вилізти на стелю від болю і свербежу". 35-річна Ілона Гвоздьова захворіла на вітрянку і показала фото У дорослому віці перенести цю хворобу стає набагато важче

Продюсер заявив про давній конфлікт Білик і Пугачової 8 июля 2024

"Обіцяла влаштувати кузькіну мать": продюсер заявив про давній конфлікт Білик і Пугачової Це начебто сталося 15 років тому

Чи потрібно мити малину перед вживанням та перед заморожуванням 8 июля 2024

Мити чи не мити малину перед тим, як їсти

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше