Відомий комік Тарас Яремій на концерті Jerry Heil та alyona alyona несподівано впав зі сцени в яму

26 июня 2024

Відомий український стендап-комік Тарас Яремій неочікувано впав зі сцени під час концерту Jerry Heil та alyona alyona у Львові на !FESTrepublic. Артист не помітив, що стояв на краю і невеличким кроком назад "полетів" із двометрової висоти в оркестрову яму.

На щастя, замість музикантів на тому місці була земля, а Яремій приземлився відносно успішно і залишився неушкодженим. Відео з інцидентом опублікувала на своїй сторінці в Telegram Jerry Heil.

"Не треба лікарні, просто впав", – одразу прокоментував своє самопочуття артист. До слова, комік в руках тримав гітару, але навіть вона візуально не зазнала ушкоджень.

Інцидент не на жарт налякав співачок на сцені. Як зазначає alyona alyona, у неї до цього "смикалося око, тепер смикається серце".

Яремій пригадав артисткам, що з 6 класу займався паркуром і очікував, що "полетить зі сцени" на концерті. "Ти й сам себе зглазив і сказав, що впадеш", – промовила alyona alyona.

"У нас на концерті вчора впав (в оркестрову яму, якби вона там була, але її не було, на щастя) Тарас Яремій. Припиніть цей челендж, будь ласка, бо страшно", – прокоментувала Jerry Heil випадок у Львові з відсилкою до колишніх подібних ситуацій.

Цей випадок став третім падінням, пов'язаним з концертною діяльністю Jerry Heil та alyona alyona. Два останні з них були без завданих травм, але під час першого інциденту – у грудні 2022 року – Jerry Heil зламала собі ребро.

Співачка тоді вирішила під час концерту ближче підійти до глядачів, але спіткнулась і впала в оркестрову яму. Причиною цього може бути софіт, який засліпив артистку. Зірці одразу викликали швидку, яка відвезла її до місцевої лікарні. За розповідями очевидців, внаслідок падіння вокалістка поламала ребра. Через отримані травми вона була змушена перенести найближчий на той час концерт в Івано-Франківську.

Другим інцидентом стало падіння alyona alyona на генеральній репетиції Євробачення 2024. Вона зашпорталася за довгу кольчугу, коли піднімалася сходами. Проте зірка не розгубилася, встигла піднятися і почати свою партію без затримок, а після виступу заявила, що так би зробила кожна українська жінка.

"У мене кольчуга після репетицій стала довшою, ніж була, тому що вона тягнеться. Я не очікувала, що наступлю на неї. Один зламаний ніготь, подряпане коліно й трохи порваний костюм – ще нічого не означає. Я встала й пішла зачитувати реп. Будь-яка українська жінка так і зробила б. Я встану і піду зачитаю ще краще, бо я вже маю досвід, як впасти й встати", – сказала тоді зірка.

Останній третій випадок відбувся вже із Тарасом Яремієм, який отримав свою славу з коротких нарізок у TikTok. Jerry Heil сподівається, що на цьому "челендж падінь" скінчиться.

Раніше OBOZ.UA писав, що Тейлор Свіфт на своєму концерті випадково з'їла жука. Виконавиця не вперше потрапляє у таку курйозну ситуацію.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Електромобілі, як і раніше, мають великі проблеми з якістю — більшість проблем через ПЗ 29 июня 2024

Електромобілі, як і раніше, мають великі проблеми з якістю — більшість проблем через ПЗ

Ніколь Кідман та її 15-річна донька вразили неймовірною схожістю на Тижні моди в Парижі 29 июня 2024

Наче близнята. Ніколь Кідман та її 15-річна донька вразили неймовірною схожістю на Тижні моди в Парижі Рідкісний вихід мати й доньки задокументували папараці

Фахівці відповіли, коли можна використовувати саліцилову кислоту для обличчя 29 июня 2024

Коли можна використовувати саліцилову кислоту для обличчя

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Клиника «М-плюс» 4.6
Клиника «М-плюс»

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше