Нардеп Роман Лозинський одружився з викладачкою одного з найпрестижніших університетів України

24 июня 2024

Народний депутат від партії "Голос", а нині воїн, Роман Лозинський 22 червня відсвяткував весілля із викладачкою журналістики Українського католицького університету, одного з найпрестижніших в Україні, Світланою Кісільовою у колі найближчих людей. Церемонія розпису відбувалася у Золочівському замку на Львівщині.

З дня заручин минуло 1,5 роки, повідомляють українські медіа. Своє одруження пара вирішила тримати в таємниці, але про новостворену родину розповіли в Instagram гості на святі.

Колишня очільниця Міністерства освіти і науки Ганна Новосад була однією з запрошених. Вона в InstaStories опублікувала щасливе фото із нареченою. Кісільова вирішила відмовитися від яскравого макіяжу та вичурної зачіски. Вона нанесла ледь помітний нюдовий макіяж, а фата, яка, до слова, стелилася до підлоги, чіплялася за легку укладку, зібрану назад.

На її правій руці видніється каблучка із дорогоцінним камінням та ніжний перламутровий манікюр. Сукню наречена обрала максимально класичну та без зайвих декорів.

Своєю чергою Оксана Крикун, співзасновниця консалтингової компанії LVCA.Consulting, показала в InstaStories фрагмент з церемонії одруження. На ньому нареченим каблучки виніс песик, на ім'я Брі.

"В цьому вечорі була неймовірна кількість крутих моментів, але Брі – то ліпший кур'єр. Світлано Кісільова і Романе Лозинський, ви – любов. Дякую вам за нову сім'ю і рольову модель", – підписала вона відео.

Зокрема, на ньому видно, що усі присутні мали свій дрес-код: пудрові, шоколадні та блакитні кольори. Наречений одягнув костюм світлого кольору та шоколадні туфлі.

Згодом Крикун показала спільне фото із нареченими. "Ліпші", – зазначила вона.

Відомо, що про заручини Роман Лозинський та Світлана Кісільова оголосили на Новий рік – 1 січня 2023 року і понад 1,5 роки жили у статусі наречених. Обраниця нардепа, окрім того, що викладає в УКУ, також експертка зі стратегічних комунікацій, й навіть працювала із Кабінетом Міністрів України. Там вона розробляла реформу державних комунікацій та створювала інформаційні кампанії з енергозбереження, децентралізації та питань внутрішньо переміщених осіб, повідомляє сайт університету.

Варто зазначити, що Роман Лозинський у 2021 році підписав контракт на проходження служби в резерві ЗСУ у 73 морському центрі ССО, а з початку повномасштабного вторгнення РФ був одним із небагатьох у Верховній Раді України, хто добровільно мобілізувався. Воював він на Херсонському напрямку.

Раніше OBOZ.UA писав, що засновниця батальйону парамедиків "Госпітальєри" та народна депутатка України від партії "Європейська Солідарність" Яна Зінкевич вийшла заміж через 7 років стосунків.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Opera випустила попередню версію браузера One R2 з розподілом екрану, ІІ-функціями та іншими нововведеннями 28 июня 2024

Opera випустила попередню версію браузера One R2 з розподілом екрану, ІІ-функціями та іншими нововведеннями

Астаф'єва пригадала, як з дитинства прагнула бути не такою як всі 28 июня 2024

Ексспівачка і ведуча Даша Астаф'єва передала привіт "всім ї*обо", яким і вважає себе.

OnePlus представила 12-дюймовий планшет Pad Pro на флагманськом чипі Snapdragon 8 Gen 3 28 июня 2024

OnePlus представила 12-дюймовий планшет Pad Pro на флагманськом чипі Snapdragon 8 Gen 3

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше