Інна Мірошниченко розповіла, яку прийомну дитину вони шукають

25 апреля 2024

Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка, юристка та блогерка Інна Мірошниченко розповіла, як просувається пошук їхньої майбутньої прийомної дитини.

Дівчинки саме такого віку, який хотілося би Інні, у київських дитбудинках наразі нема. Тому жінка вирішила поширити інформацію про це в Instagram - можливо, її майбутня донечка чекає в котромусь із регіональних закладів.

Інна поділилася в Instagram милими сімейними фото. Авторка цього - донька подружжя Мія

Фото з Instagram Мірошниченко

"Моя дитина - це дівчинка 8-10 років. У мене в висновку є ще нюанси по соціальній історії і особистих характеристиках майбутньої дитини. Тому пошуки ускладнюються. Але я знаю, що вона є. І чекає на нас" - написала Мірошниченко.

"На щастя, в Києві таких діток немає. Їх одразу забирають в сім'ї. Але десь в регіонах може бути набагато менше кандидатів. А вік цей не надто популярний", - зазначила блогерка, попросивши підписників, які знають про таку дівчинку, дати їй знати.

У дірект Інні одразу ж посипалися запитання про те, чому вона надає перевагу саме цьому віку. Адже раніше сама жінка пояснювала, що прийомна дитина має бути в сім'ї молодшою.

"...Я дуже хотіла старшу дитину. Молодше Марселя - це 0-2 роки. Діти цього віку на потребують мене. На них кандитатів у сотні разів більше, ніж їх є", - поділилася Мірошниченко.

"Я хотіла старшу дитину. Дитину, яка через вік втрачає свій шанс потрапити в сім'ю. Старше 11-12 не можемо, бо такій дитині треба простір. Окрема кімната. Ну і це несе багато ризиків... така різниця в віці", - додала вона.

У дівчинки скоро з'явиться старша сестра

Це і наступне фото - теж by Мія

Як відомо, трьом дітям Інни та Тімура - Мії, Марку та Марселю - зараз 5, 4 та 2,5 року. Молодше хлоп'я Мірошниченки всиновили влітку 2023-го. Зміни, які відтоді сталися з малим завдяки люблячій сім'ї, вражають.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Експерти дали поради, як позбутися втоми очей 5 мая 2024

Експерти дали поради, як позбутися втоми очей

На вітрогенератори у Німеччині почали ставити дерев'яні лопасті 5 мая 2024

На вітрогенератори у Німеччині почали ставити дерев'яні лопасті

У Польщі зробили заяву про відправку військ в Україну 4 мая 2024

Путін має перебувати в ситуації, коли він не впевнений, що Захід буде робити, зазначив глава польського МЗС.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше