Віталій Козловський розкрив, де служить з весни цього року та які завдання перед ним поставило командування

2 октября 2024

Український співак Віталій Козловський розповів, де проходить військову службу. Артист зізнався, що навесні 2024 року його перевели в 22 окрему механізовану бригаду, яка брала участь у боях за Кліщіївку, Андріївку та Часів Яр.

Про це стало відомо з Instagram-сторінки зірки. "А ще на її (ОМБр. – Ред.) плечах дуже ризикована і складна операція – бригада стала однією з перших, хто увійшов у Курську область, – йдеться у дописі. – Наразі командування доручило мені два завдання. Перше – це забезпечення бригади усім необхідним для виконання бойових завдань. Друге моє завдання – патронат. Інакше кажучи, закриття потреб родин загиблих і безвісти зниклих воїнів". Козловський закликав підтримати його збір на FPV-дрони, приурочений до Дня захисників та захисниць.

Нагадаємо, влітку 2023-го співак поповнив ряди Національної гвардії та перебував на Донбасі, згодом перейшовши до підрозділу ЗСУ. У березні цього року виконавець зізнався, що змінив місце служби – став частиною Національного президентського оркестру Міністерства оборони України. Тоді Козловський зауважив, у війську він не соліст і не музикант, а рядовий солдат, що ходить у наряди та займається військовою справою.

Попри службу, зірка знаходить час для своєї родини. Нещодавно артист вперше показав обличчя 7-місячного сина Оскара та присвятив спадкоємцю чуттєву пісню. Фото та відео – можна побачити за посиланням.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як фронтмен гурту O.Torvald та військовий Женя Галич зізнався, якого покарання хотів би для українців, котрі незаконно втекли: "Я за те, щоб закон обмежував перетин кордону". Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Андрій Шевченко з дружиною із нагоди 12-річчя сина показали його у костюмі та з метеликом. Фото 2 октября 2024

1-го жовтня син футболіста Андрія Шевченка Александр відзначає 12-річчя.

У Швейцарії китаєць з ножем напав і поранив трьох дітей 2 октября 2024

Правоохоронці згодом затримали 23-річного громадянина Китаю, що завдав поранень трьом хлопчикам коло дитячого садка.

iPhone 16 стали найремонтопридатнішими смартфонами Apple за всю історію 2 октября 2024

iPhone 16 стали найремонтопридатнішими смартфонами Apple за всю історію

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше