В Амстердамі внаслідок підриву банкомата пошкоджено 14 будинків

4 октября 2024

Внаслідок підриву банкомата в Амстердамі в ніч проти 3 жовтня 14 прилеглих будинків зазнали пошкоджень. Про це повідомляє NLTimes.

Свідки повідомили, що чули два "гігантські вибухи" і бачили двох чоловіків у темному одязі, які тікали на скутері.

Зазначається, що у результаті знесло стіну на сходовій клітці будинку, де був банкомат та вибило вікна в сусідніх будинках. Щонайменше один з будинків став непридатним для проживання.Сам банкомат розірвало на шматки.

За інформацією поліції Амстердама, ніхто з людей не постраждав. Розпочато розслідування. Чи вдалося зловмисникам викрасти готівку з банкомату - наразі невідомо.

Нагадаємо, у Харкові невідомі підірвали банкомат. Грабіжники використовували саморобний вибуховий пристрій, який помістили в відсік для видачі грошей.

Раніше в Києві правоохоронці затримали двох чоловіків. Вони кілька місяців викрадали платіжні термінали в різних районах міста, а недавно - підірвали банкомат у Дніпровському районі столиці.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Німеччина запроваджує жорсткі вимоги для одержувачів соцдопомоги 4 октября 2024

Реформа, зокрема, передбачає, що одержувачам соцдопомоги, котрі без поважної причини відмовляються від запропонованої роботи або навчання, протягом трьох місяців на 30% скоротять розмір виплат.

Григорію Чапкісу встановили памʼятник через три роки після смерті 4 октября 2024

Григорію Чапкісу встановили памʼятник через три роки після смерті: який вигляд має могила легендарного хореографа. Відео Українці помітили грубі помилки, які допустили майстри

Любов Успенська заявила, що її дорослу дочку "завербували" українці 4 октября 2024

Любов Успенська заявила, що її дорослу дочку "завербували" українці: деталі загадкового зникнення Тетяни Плаксіної Артистка переконана, що ціллю злочинців є саме вона

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше