В Англії знайшли 14-річну українку непритомною - дитина померла у лікарні

7 марта 2023

Поліція в англійському графстві Девон виявила на пляжі непритомну 14-річну українку. У лікарні дівчинка таки померла. Про це повідомляє британський телеканал Sky News на своєму сайті у понеділок, 6 березня.
 
Повідомлення про зникнення дівчинки-підлітка у районі Доліша у Девоні надійшло у суботу ввечері, 3 березня. Пошуки зниклої дитини проводилися за підтримки поліцейського вертольота та берегової охорони.
 
У підсумку українку знайшли непритомною на пляжі у Доліші. Гелікоптером її доправили до Королівської лікарні Девона та Ексетера, де невдовзі вона померла.
 
Поліція заявила, що особу дівчини ідентифікували. Її найближчих родичів поінформували.

"Загибла дівчина була громадянкою України, яка проживала у районі Доліша; був встановлений контакт з посольством України, і міністерство внутрішніх справ також поінформоване про цей інцидент", – повідомила детектив Беккі Девіс із поліції Девона та Корнволла.
 
Причини смерті дитини з'ясовують. Крім того, поліція просить відгукнутися всіх, хто має записи з камер відеоспостереження, які можуть допомогти розслідуванню.
 
Як вже повідомлялось, у селі Радзіна у Нижній Сілезії у Польщі 34-річний українець не впорався з керуванням і на повному ходу врізався в дерево, яке росло понад дорогою. 
 
У Польщі перекинулися мікроавтобуси з українцями: є постраждалі

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Глава Сил безпеки Ірану зник безвісти після поїздки до Бейрута - ЗМІ 8 октября 2024

Ісмаїл Каані приїхав до Бейруту після знищення глави Хезболи. Після ударів наприкінці минулого тижня він на зв'язок більше не виходив.

Названо рибу, від якої треба відмовитися людям похилого віку 8 октября 2024

Яка найкорисніша риба для літніх людей, як її правильно вживати: пояснення лікарів.

Названо один інгредієнт, який потрібно додавати до чаю, щоб покращити імунітет 8 октября 2024

Чай має безліч корисних властивостей — він сприяє травленню і діє як протизапальний засіб. Все завдяки тому, що цей напій містить багато антиоксидантів. Однак, кажуть експерти, є один інгредієнт, який допоможе зробити чай ще кориснішим для здоров'я.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше