В армії Росії назріває етнічний конфлікт - ССО

30 октября 2023

Сили спецоперацій на своєму сайті Центр національного спротиву повідомляють, що в окупаційній армії назріває етнічний конфлікт між тувинцями й росіянами, повідомляє Спротив. 

За даними українського підпілля, все частіше військовослужбовці тувинці в рядах окупаційного війська конфліктують з росіянами.

"Нерідко такі суперечки закінчуються застосуванням холодної чи вогнепальної зброї із летальними наслідками. Причини ворожнечі доволі банальні — це ворожнеча на основі традиційної зверхності росіян до поневолених нею народів та боротьби за розподіл військового спорядження", - повідомили у ССО.

Там наголошують, що особливо бурхливо з’ясування міжетнічних стосунків "відбувається після надмірного вживання алкоголю".

Нагадаємо, що з початку наступу росіян на Авдіївку втрати армії країни-агресора Росії у Донецькій області склали 6500 військових. В ЗСУ це називають найбільшою поразкою окупантів з 24 лютого.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

ЄС призупинив зустрічі на високому рівні з урядом Грузії 4 октября 2024

Посол Євросоюзу Павел Герчинський висловив надію, що грузини у жовтні оберуть новий уряд, який буде відданий демократичним цінностям.

Різноманіття гарячих ролів: кращі варіанти для любителів експериментів 4 октября 2024

На сьогоднішній день важко здивувати когось такою популярною стравою японської кухні, як суші. А скажіть, чи пробували ви гарячі роли?

Раміна прокоментувала чутки про політичні амбіції та зв'язок із Єрмаком 4 октября 2024

Блогерка Раміна Есхакзай у своїх випусках на YouTube охоплює різні теми: від стосунків чи дієтології, до розслідувань та репортажів із прифронтових територій.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше