У Києві стався черговий скандал за участі водія таксі Uklon

14 августа 2024

У столиці стався скандал за участі водія таксі Uklon. Останній під час поїздки заявив клієнту-військовому, що в українській армії "служать лише раби" і "взагалі нетреба боронити "цю" країну".

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив боєць 95 окремої десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ ЗСУ Кирило Лазаревич. У компанії вже відреагували на цю подію.

"Вчора я дізнався від водія Uklon , що у армії служать лише раби, холопи та чернь, які захищають панів та бояр і взагалі нетреба боронити "цю" країну. Дослівна цитата. Людину навіть не засмутило те, що я був у формі. Але в той час моя форма і врятувала його обличчя від ушкоджень. Сподіваюся, що керівництво компанії позбавиться цього колаборанта як найшвидше", - написав Лазаревич.



Варто додати, що в коментарях до посту представники сервісу звернулись до захисника України, із проханням зв’язатись із ними.

"Для нас важливо працювати з тими, хто поділяє нашу позицію, а з такою думкою водія ми категорично не згодні. Пане, напишете нам, будь ласка, ваш номер, прив’язаний до застосунку? Перевіримо й повідомимо вам оновлення щодо вашого звернення", – додали в Uklon.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві стався черговий скандал за участю працівника служби таксі. Водій під час поїздки слухав російський шансон, а потім, під час спілкування, заявив пасажирці, що Крим ніколи не був українським, а "нам його просто дали".

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Марина Бех показалася з чоловіком на відпочинку в Карпатах. Фото 28 сентября 2024

Легкоатлетка Марина Бех поділилася на сторінці атмосферним контентом з відпочинку у горах. Спортсменка показалася на тлі гірських краєвидів.

Соловій повідомила рішення суду щодо її скандального висловлювання в Чорноморську 28 сентября 2024

Скандальна історія навколо співачки Христини Соловій та її липневого виступу в Чорноморську, де вона нецензурно висловилася щодо старої назви міста, Іллічівськ, схоже, офіційно завершилася.

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих 28 сентября 2024

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих. Фото Обставини та причини аварії встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше