В большинстве регионов Украины батареи уже теплые, - Азаров

3 октября 2013

Опалювальний сезон в Україні розпочався. В уряді звітують - батареї потеплішали вже у більшості регіонів країни. З теплом - майже 15 тисяч домівок. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров.

За його словами, підготовку до зими майже завершено. Достатньо і ресурсів, і ремонтників, які будуть латати дірки під час неминучих аварій застарілого обладнання.

Микола Азаров, прем'єр-міністр України:

- Енергетичних ресурсів заготовлено достатньо. Я наголошую і закликаю місцеві органи влади, звичайно, економити енергоресурси, але не зволікати з рішенням про подачу тепла. Наголошую - тепло має бути не на папері, а в оселях і будинках, школах, дитячих садках, лікарнях.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

podrobnosti.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Переможець Євробачення-2024 зворушливо звернулися до слухачів 13 мая 2024

Переможець Євробачення-2024, швейцарський співак Nemo, які ідентифікують себе небінарною особою, щиро звернулися до глядачів, які віддали за них свій голос у фіналі конкурсу, та зізналися, що розбили головний приз пісенного конкурсу, а також травмували палець.

Помер перший у світі чоловік зі свинячою ниркою 13 мая 2024

Окрім хвороби нирок, пацієнт також страждав на діабет 2-го типу та гіпертонію.

Стало відомо як дізнатися, які “Доступні ліки” безоплатні, а які з доплатою 12 мая 2024

Програма реімбурсації “Доступні ліки” охоплює понад 500 найменувань лікарських засобів та медичних виробів, які пацієнти отримують безоплатно або з...

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше