В Егейському морі затонув човен із мігрантами

11 августа 2022

Десятки людей зникли безвісти після того, як човен, на борту якого вони перебували, потонув біля берегів Греції. Про це повідомляє Reuters.
 
Берегова охорона Греції заявила, що їй вдалося врятувати 29 мігрантів з човна, який перекинувся і затонув біля острова Карпатос у південній частині Егейського моря. Врятовані сказали, що їхній човен вирушив з Анталії і прямував до Італії. Усього на борту перебувало 60-80 осіб. Нині їх вважають зниклими безвісти.
 

"Пошуково-рятувальна операція розпочалася вранці під час сильного вітру. Серед врятованих - 29 мігрантів - афганці, іранці та іракці", - повідомили представники берегової охорони Греції.
 
Повідомляється, що врятовані мігранти є біженцями з Афганістану, Ірану та Іраку.
 
Нагадаємо, минулого року на півдні-заході Бразилії, у водах річки Парагвай, зазнав аварії туристичний човен з 21 людиною на борту. В результаті, загинули шестеро людей, ще одна - зникла безвісти.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зеленська на зустріч із королевою Данії вдягнула ошатну вишиванку з пишними рукавами 16 апреля 2024

Перша леді України Олена Зеленська зустрілась з королевою Мері у Данії і подякувала за співробітництво.

Стало відомо причину смерті Дмитра Капранова - знаменитому українському публіцистові було всього 56 років 16 апреля 2024

Лікарі запевняли, що все нормально: стало відомо причину смерті Дмитра Капранова Знаменитому українському публіцистові було всього 56 років

Настя Каменських показала свої фото з Іспанії. Фото 14 апреля 2024

Співачка Настя Каменських похизувалася перед підписниками образом, у якому позувала перед камерами на червоній доріжці премії Los40 у Іспанії.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Комп-Сервис 5.0
Комп-Сервис

Отзывов: 1

Віталя  
Віталя

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше