В Києві на Оболоні легковик провалився в яму з водою

6 декабря 2022

В Оболонському районі Києва у дворі багатоповерхівки стався прорив труби. Через те, що ніхто не огородив яму, що утворилася внаслідок аварії, та не відкачав воду, там провалився автомобіль.

Про це повідомили в соціальних мережах. Подія сталась на вулиці Левка Лук’яненка, 1Д.

"Оболонь. Вчора прорвало трубу. Воду перекрили, але не відкачали. Де яма – шукати не стали. Дорогу не перекривали. А сьогодні вранці декілька авто ту яму знайшли. Один точно шмат бампера відламав. Останній застряг повністю. Стоїть по цей час там.. Тепер видно яму", – йдеться в повідомлені.

На опублікованому відео можна побачити, як легковик намагається виїхати з двору та застрягає в ямі, яку через воду не можна помітити. Водій намагався здати назад, але машина передньою частиною повністю загрузла в провалі.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва прямо на пішохідній частині дороги утворився провал, через що частина бетонних плит провалились в велику яму. Додамо, раніше в Дарницькому районі Києва прорвало трубу. Вода перетворила на озеро провулки та доріжки під будинками, затопила "по колеса" припарковані авто.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Дарницькому районі Києва у вівторок, 22 листопада, під землю провалився дитячий майданчик. Нібито це сталось через прорив труби.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як обрати якісну постільну білизну? 24 апреля 2024

Перш ніж купити постільну білизну, необхідно детальніше поговорити про те, як правильно підійти до вибору цього важливого чинника здорового сну

Злата Огнєвіч розповіла, де зараз її батько, який відмовився покидати Україну після 24 лютого 24 апреля 2024

Міг відпочивати на пенсії, але обрав фронт. Злата Огнєвіч розповіла, де зараз її батько, який відмовився покидати Україну після 24 лютого Він рятує військових на гарячому напрямку

Співачка TAYANNA розповіла, через які проблеми з життя своєї великої родини зверталася до психолога 24 апреля 2024

"Втомилася рятувати". Співачка TAYANNA розповіла, через які проблеми з життя своєї великої родини зверталася до психолога Артистка має трьох молодших братів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше