В Києві на одній з найпопулярніших локацій ВДНГ вкрали обладнання на 100 тис. грн

19 марта 2023

У Києві на одній із найпопулярніших локацій ВДНГ, Урбан-парку, сталась крадіжка. Невідомі забрали обладнання та кабелів на мінімум 100 тисяч гривень.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив генеральний директор "Експоцентру України" Євген Мушкін. Наразі злочинців розшукують правоохоронці.

"Урбан-парк – одна з найпопулярніших локацій ВДНГ. Особливо навесні, коли нарешті можна проводити більше часу на свіжому повітрі. Проте, на жаль, знайшлися істоти, яких це надзвичайне місце привабило як спосіб наживи. Вночі невідомі вкрали десятки автоматів з нових ліхтарів та сотні метрів кабелів. Повидирали провода з підземних кабельних каналів. Наразі точну суму збитків ще не визначено, проте попередньо – це буде як мінімум сотня тисяч гривень", – розповів Мушкін.

Він додав, що через крадіжку тимчасово, поки проводитимуть відновлювальні роботи, в Урбан-парку буде відсутнє світло.

"Нам дуже шкода, що такі випадки трапляються. Останнім часом, нажаль, все частіше. Ми вже подали заяву до Національна поліція України і сподіваємось, що зловмисників буде знайдено, та вони понесуть справедливе покарання", – резюмував Мушкін.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Броварах Київської області правоохоронці на гарячому затримали двох раніше судимих чоловіків, які намагались обікрасти церкву. Вони хотіли винести генератор вартістю понад 60 тисяч гривень.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

30-річний онук-утікач Софії Ротару опублікував загадкове фото 19 апреля 2024

30-річний онук співачки Софії Ротару, музикант Анатолій Євдокименко, котрий загадковим чином виїхав із України під час повномасштабної війни, дав про себе знати у Instagram, опублікувавши не менш загадкове фото.

Ріанна кардинально змінила імідж 19 апреля 2024

Тепер блондинка з чубчиком: Ріанна кардинально змінила імідж Свій стиль останнім часом зірка називає "недолугим"

У Києві поліцейські затримали рецидивіста, який скоїв розбійний напад на чоловіка з дитиною 19 апреля 2024

Скоїв розбійний напад на чоловіка з дитиною: у Києві поліцейські затримали рецидивіста. Фото Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше