В Китаї затримали трьох генералів ракетних сил

29 июля 2023

Комісія з дисципліни та аудиторське управління Центральної військової ради (ЦВС) Китаю розпочали розслідування щодо командувача ракетних військ та двох його заступників, пише South China Morning Post.

Як заявили виданню два джерела, антикорупційне розслідування ініційоване стосовно голови цих стратегічних сил генерала Лі Юйчао, заступника начальника об'єднаного штабу ЦВС, заступника головкома ракетних військ і генерал-лейтенанта Чжан Чженьчжуна та екс-заступника командувача, колишнього голови управління озброєнь ракетних військ . За даними газети, усі вони затримані, але жодних офіційних заяв із цього приводу не було.

За даними South China Morning Post, розслідування щодо генералів розпочалося у березні цього року - цього місяця свою посаду залишив міністр оборони КНР Вей Фенхе, який до цього був першим головкомом Ракетних військ після їх створення.

Нагадаємо, Китай продав Росії дронів у 30 разів більше, ніж Україні. ЗМІ вважають, що Китай, попри свої заяви про "нейтральність", насправді підтримує позиції Росії в цій війні.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Білгородській області РФ російський дрон упав на територію дитсадка 7 мая 2024

Дрон не вибухнув - обійшлося без ушкоджень чи постраждалих. Силовики евакуювали 47 дітей і 30 співробітників дитсадка і вилучили БПЛА.

Меган Фокс коротко обрізала коси та здивувала новим кольором. Фото 7 мая 2024

Американська актриса Меган Фокс продовжує експериментувати із зовнішністю.

Колишній режисер "Єралаша", який зґвалтував 13-річного хлопчика і пішов воювати проти України, отримав медаль від Путіна 7 мая 2024

Колишній режисер "Єралаша", який зґвалтував 13-річного хлопчика і пішов воювати проти України, отримав медаль від Путіна Він щасливий, що більше не "зек"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Вадим 5.0
Вадим

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше