Оксана Білозір емоційно відреагувала на відсутність у фільмі про Назарія Яремчука його першої родини

11 сентября 2024

Співачка Оксана Білозір, яка особисто знала виконавця Назарія Яремчука, поділилася своїми враженнями про документальний фільм "Яремчук: Незрівнянний світ краси", який розповідає про його творчий шлях. Появу стрічки ініціювала дочка Яремчука, також Марія виступила виконавчою продюсеркою картини.

За словами Оксани Білозір, її засмутив факт, що в картині не знайшлося місця першій родині музиканта: дружині Олені та синам Дмитру та Назарію. Свої думки з цього приводу співачка озвучила в інтерв’ю OBOZ.UA.

"Чому творці фільму про Назарія не звернулися до тих людей, які йшли поруч з ним по життю і впливали на формування його таланту? – каже Білозір. – Перша сім'я – це найяскравіша сторінка в його історії. Тому що з ними він починав, вони були його натхненниками. Дружина разом з ним співала в гурті. Мені здається, що найважливіше – це старт, початок. Перші кроки, які найважчі, але й найтрепетніші з точки зору пам'яті".

"Коли я подивилася фільм про Ігоря Білозіра, мені теж стало дуже сумно. Тому що там було стільки неправдивої інформації… І в мене виникло тільки одне запитання до тих людей, які робили картину: чому не користувалися першоджерелами?" – продовжує співачка.

"Але що робити? Доведеться потім переробляти, бо хочеться, щоб нащадкам залишалася правда. Це наша спільна історія, не тільки самих особистостей", – резюмує виконавиця.

Оксана Білозір також поділилася своїми спогадами про Назарія Яремчука: "Ми товаришували, часто виступали на одній сцені. Він був надзвичайно красивим. Знав собі ціну. Дуже уважно вибирав пісні, які брав у репертуар. Він впевнено і красиво пройшов свій творчий шлях. І справедливо займає особливе місце в нашій культурі. І струна його голосу, його місце в палітрі звучання української культури ніким не переспівана".

Раніше OBOZ.UA писав, чому сини Назарія Яремчука відмовилися зніматися у фільмі та яке табу поставила дочка легендарного артиста.

А ще OBOZ.UA повідомляв, що відомий земляк Софії Ротару припустив, чому вона відмовилася зніматися у фільмі про Яремчука.

Повне інтерв’ю з Оксаною Білозір читайте на OBOZ.UA завтра, 11 вересня.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Леді Гага з нареченим замилували поцілунком на червоній доріжці 27 сентября 2024

Леді Гага з нареченим замилували поцілунком на червоній доріжці. Фото Коханий підтримав зірку під час прем'єри її нового фільму

Стало відомо, які реабілітаційні послуги для дітей та дорослих надаються безоплатно 27 сентября 2024

В умовах тривалої російської агресії кількість пацієнтів, що потребують реабілітаційної допомоги, зростає. Наприкінці 2022 року Міністерство охорони здоров’я...

Стало відомо, де будують ідеальні дороги, але водії залишаються незадоволеними 27 сентября 2024

Стало відомо, де будують ідеальні дороги, але водії залишаються незадоволеними

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

BactoSfera DARSONVAL Black 4.9
BactoSfera DARSONVAL Black

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше