В одному з парків Києві затримали чоловіка із великою партією наркотиків

5 декабря 2023

В одному з парків Шевченківського району столиці правоохоронці затримали чоловіка, у якого була при собі велика кількість наркотиків. Зокрема, у нього знайшли 256 марок ЛСД.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі.

За словами правоохоронців, під час відпрацювання території Шевченківського району вони побачили хлопця у парку, який нервував та підозріло себе поводив. Під час розмови з поліцейськими він зізнався, що при собі має заборонені речовини.

"Під час поверхневого огляду у 29-річного киянина ми виявили 50 грамів порошкоподібної речовини – кетаміну, 256 марок ЛСД та грошові кошти: 1900 доларів США, 13 490 гривень. За погодженням Шевченківської окружної прокуратури ми провели невідкладний обшук за місцем мешкання хлопця. У ході слідчих дій вилучено сім пакетів із розфасованим канабісом, мобільні телефони та ноутбук", – уточнили в поліції.

Зловмиснику повідомили про підозру про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту у великих розмірах. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Як повідомляв OBOZ.UA, в Оболонському районі столиці правоохоронці зупинили водія, який їздив по місту у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, під час поверхневого огляду у нього виявили наркотики, замасковані під камінці.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Німеччині заарештували двох росіян за збір коштів для ІДІЛ 26 июля 2024

Угруповання використовувало зібрані кошти для підтримки бойовиків, котрі відбувають ув’язнення.

YouTube заблокував 200 російських каналів 26 июля 2024

У Росії поскаржилися, що, мовляв, це "порушення законодавства та неповага до Росії та її громадян", що є підставою для "вжиття заходів" щодо YouTube.

Дженніфер Лопес показала, як відгуляла 55-річчя без Аффлека 26 июля 2024

Американська співачка Дженніфер Лопес, яка днями відзначила 55-річчя, показала, як відбулося помпезне святкування її іменин.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Siltra 0.9
Siltra

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше