В Росії підлітки знімали на відео спалення Біблії

4 мая 2024

Троє російських підлітків у Новоолександрівську Ставропольського краю записали на відео, як спалюють на мангалі Біблію. Про це повідомляє провладний Telegram-канал Mash dв п'ятницю, 3 травня.

Свою провокацію хлопці супроводжували іронічними зауваженнями, що Біблія буцімто "не загориться, це ж свята книга". 

Місцеві правоохоронці відкрили за фактом цієї події дві статті КК РФ: образа почуттів віруючих та хуліганство. Остання предбачає сім років позбавлення волі.

Учасники "богохульного перформанса" тепер затримані.

Нагадаємо, влада Республіки Татарстан у Росії мають намір залучити юнаків і дівчат з 14 років до праці на підприємствах оборонного комплексу. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Українська співачка розповіла, як Тіна Кароль відмовила їй в перекладі російськомовного хіта, та назвала причину 17 мая 2024

Українська співачка розповіла, як Тіна Кароль відмовила їй в перекладі російськомовного хіта, та назвала причину Виявилося, артистка мала перелік пісень, які дозволяє українізовувати

Проблеми зі спиною: як отримати медичну допомогу безкоштовно 17 мая 2024

Біль у спині — один із найпоширеніших медичних симптомів у сучасному світі. За даними різних досліджень, понад 80% дорослого населення хоча б раз у житті відчували біль у спині. Цей симптом може вмить погіршити якість життя і обмежити нашу звичну активність, але, попри це, ми часто ігноруємо подібні сигнали свого тіла. 

Microsoft просить частину персоналу переїхати з Китаю 17 мая 2024

У корпорації зазначають, що прохання розглянути можливість переїзду пов'язане із загостренням китайсько-американських відносин.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше