В Росії відмовилися розслідувати смерть Навального

16 августа 2024

Слідчий комітет Ямало-Ненецького автономного округу РФ стверджує, що російський опозиціонер Олексій Навальний помер у медчастині після реанімаційних заходів, які не дали результату, тому розслідування не проводитиметься. Про це заявила вдова політика Юлія Навальна на сайті свого померлого чоловіка.

Вона оприлюднила фото документа про відмову у порушенні кримінальної справи. Постанову Слідкому РФ про відмову розслідувати смерть Навального їй передали тільки через пів року після його смерті.

У документі сказанно, що смерть Навального "не має кримінального характеру", а є наслідком "комбінованого захворювання" і настала в результаті аритмії.

Однак Навальна наголошує, що порушення ритму серця неможливо встановити посмертно, а за життя її чоловік не мав хвороб серця

За її словами, загиблий у день смерті "скаржився на сильний біль у животі, але його у передсмертному стані зачинили в ШІЗО і він помирав один". 

Вдова вимагає порушити кримінальну справу, передати рідним медичні документи та його особисті  речі.

Як відомо, інформація про смерть "опозиціонера" з'явилася 16 лютого 2024 року. В Росії стверджували, що той помер через відрив тромбу.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Водію стало погано за кермом: у Києві некерована вантажівка протаранила кілька авто 2 октября 2024

Водію стало погано за кермом: у Києві некерована вантажівка протаранила кілька авто. Подробиці і відео Обставини та причини ДТП встановлять правоохоронці

Українку дискваліфікували на фестивалі в Італії через сміливий протест проти росіянина в журі 2 октября 2024

Українку дискваліфікували з фестивалю в Італії через сміливий протест проти росіянина в журі: у театрі недолуго виправдалися Організатори заявили, що конкурс поза політикою та є символом "єднання"

Виявляється, сенсорні екрани в техніці бісять користувачів - у моду повертаються фізичні кнопки 2 октября 2024

Виявляється, сенсорні екрани в техніці бісять користувачів - у моду повертаються фізичні кнопки

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше