В Росії заявили про спробу ДРГ "прорватися на Брянщину"

28 октября 2024

Російська ФСБ стверджує, що вона нібито вбила чотирьох "диверсантів", які "намагалися прорвати держкордон" у Брянській області Росії. Про це повідомляє російська провладна інформагенція Интерфакс. 

Представники спецслужби запевняють, що це сталося 27 жовтня у Климівському районі Брянщини.

ФСБ заявила, що буцімто "чотири диверсанти ліквідовані, залишки групи, що відступає, вражені ракетно-артилерійським ударом і зазнали втрат".

Російська спецслужба традиційно "знайшла" на місці інциденту "іноземне озброєння, екіпірування, засоби зв'язку, а також особисті предмети, що свідчать про їхню приналежність до третіх країн (прапор Канади, молитовник польською мовою, блокнот із записами з тактичної підготовки англійською мовою)".

"На тілі одного з знищених виявлено татуювання другого батальйону 75 полку рейнджерів парашутно-десантного розвідувального полку спеціального призначення Сухопутних військ США", - запевняють у ФСБ.

Як ми вже писали, суд у Читі засудив 13 осіб до термінів від 4 до 23 років у справі про так звані "диверсії та підготовку до теракту".

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Швейцарія перегляне заборону на реекспорт зброї Україні 28 октября 2024

Рішення допоможе оборонній промисловості країни, яка вже постає перед труднощами через нейтралітет Швейцарії, що відлякує потенційних покупців.

Дама серця Кулеби замилувала романтичним фото з ним та поміркувала про щастя, яке любить тишу 28 октября 2024

Кохана ексочільника Міністерства закордонних справ України Дмитра Кулеби, видавчиня та піарниця Світлана Павелецька замилувала новим фото з ним та поміркувала про стереотип, що "щастя любить тишу".

Тарабарова з дітьми наробила милих фото в осінньому лісі 28 октября 2024

Співачка Світлана Тарабарова, яка на початку жовтня відзначала 8-му річницю шлюбу зі своїм чоловіком та концертним директором Олексієм Бондарем, потішила прихильників осінніми фото зі своїми дітьми.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

buctosfera.ua 4.7
buctosfera.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше