В Угорщині заявили, що ЄС заздрить Будапешту та Анкарі

19 сентября 2023

Глава Міністерства закордонних справ Угорщини Петер Сійярто звинуватив Європейський Союз у лицемірстві та заздрощах. Про це він сказав в інтерв’ю Bloomberg TV, фрагмент із якого у неділю, 17 вересня, опублікував у своєму Facebook.

Таким чином політик відреагував на звинувачення з боку ЄС у недемократичності політичних устроїв Туреччини та Угорщини. 

"Ми повинні усвідомлювати - як турецький уряд, так і угорський, - що всі ті уряди, які йдуть проти міжнародного ліберального мейнстріму, стають об'єктами несправедливих, необґрунтованих, упереджених нападів і звинувачень", - сказав він.

Сійярто вважає, що будь-який європейський політик "був би щасливий виграти вибори з таким відривом", як турецький президент Реджеп Таїп Ердоган чи угорський прем’єр Віктор Орбан.
 
"Тому я вважаю великою перевагою з турецького та угорського боку те, що наші політичні системи стабільні, наших лідерів поважають, і наші лідери користуються підтримкою громадськості, тому що вони виграли вибори і отримали більшість у своїх парламентах", - сказав Сійярто.

"Саме тому Туреччина й Угорщина є предметом заздрості ЄС, коли йдеться про політичну стабільність", - додав Сійярто.

Зазначимо, що Угорщина погрожує зупинити приєднання Швеції до НАТО через "образливий" 10-хвилинний відеоролик, що був знятий шведським суспільним освітнім мовником UR. 

Угорщина звинуватила Україну у зростанні інфляції

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Єфросиніна знялася для Vogue і розказала про чоловіків заповіт. Фото 26 июля 2024

Під час повномасштабного вторгнення зірка телебачення Маша Єфросиніна спрямувала майже всі свої сили на допомогу жінкам і дітям, які постраждали від війни. І тепер її ім'я асоціюється не лише з шоубізнесом, а навіть більше саме із соціальною діяльністю та благодійністю.

Режисер-воїн Олег Сенцов дав свій прогноз на закінчення війни 26 июля 2024

"Путіну потрібна вся Україна": режисер-воїн Олег Сенцов дав свій прогноз на закінчення війни Чоловік вважає, що російська армія не зупиниться на досягнутому

Володимир Остапчук втретє стане батьком: який вигляд має вагітна Катерина Полтавська 26 июля 2024

Володимир Остапчук втретє стане батьком: який вигляд має вагітна Катерина Полтавська. Відео Напередодні Полтавська казала, що готується до важливої зйомки вдома

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Шопомаг 5.0
Шопомаг

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше