В Україні відновили видачу "теплих" кредитів

7 октября 2016

Відучора, 6 жовтня, в Україні відновила роботу програма видачі "теплих" кредитів – на заходи, матеріали та обладнання із енергозбереження та енергоефективності. Ще наприкінці липня уряд передбачив на часткові компенсації отримувачам таких кредитів через державні "Ощадбанк" та "Укргазбанк" 100 млн грн.

"Українці, які візьмуть участь у програмі, щоб утеплити власне житло, замінити вікна на енергоощадні, встановити вузли обліку, модернізувати освітлення тощо, отримають від держави безповоротну фінансову допомогу в розмірі 35% від суми залучених кредитних коштів. Така компенсація надаватиметься і тим, хто отримує субсидії на оплату житлово-комунальних послуг", – зазначили в Держенергоефективності.

Умови участі ОСББ та житлово-будівельних корпоративів в урядовій програмі з енергоефективності залишили без змін. Їм належить 40-відсоткове відшкодування витрат на утеплення багатоповерхівки. Якщо до складу ОСББ входять субсидіанти, то сума відшкодування більша – у межах від 40% до 70%.

Програму видачі "теплих" кредитів банки призупинили з 6 липня – бо закінчилися гроші, які Кабмін передбачав на часткові компенсації.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Колишня дружина Тищенка у Парижі вигуляла стильний лук 8 мая 2024

(Екс)дружина нардепа Миколи Тищенка, власниця салонів краси та блогерка Алла Барановська у Парижі вигуляла стильний лук.

Виявляється, пиво корисне: дієтологи розповіли, яку дозу напою можна випивати на день без побоювань 8 мая 2024

Дієтологи стверджують, що не варто зовсім відмовлятися від популярного пінного напою. Адже пиво виготовляється з натуральних продуктів, які несуть певну користь нашому організму. Втім, слід знати міру.

Ірина Федишин у новому кліпі знялася з коханим та заінтригувала округлим животиком. Відео 8 мая 2024

Співачка Ірина Федишин 6-го травня представила кліп на свою пісню "Секрет", який, імовірно, є оголошенням про майбутню важливу та радісну подію в її сім'ї.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше