В Україні зʼявляться свої супергерої: що відомо про фільм "Крутивус

20 сентября 2024

Українська кіностудія FILM.UA аносувала проєкт про вітчизняних супергероїв, який отримав назву "Крутивус. Повернення сили". Картина, режисерою якої виступив Артем Литвиненко (серіал "Нюхач"), дозволить глядачам поринути у дивовижний сучасний світ, де українці з надзвичайними можливостями виходять з тіні, щоб поборити зло з далекої Півночі.

У центрі сюжету Крутивус, Вернигора, Вирвидуб і Котигорошко – жителі сучасного Києва, які працюють на звичайнісіньких роботах – аніматор, прибиральник, садівник, працівник архіву. За словами творців, їм довелося приборкати свої суперсили, однак давня угода перестала діяти, коли на рідні землі сунулися вороги. 

"Наші супергерої мають повернути магічні здібності, щоб протистояти суперлиходіям: володарці "кокошніка-укокошніка" Василісі Ужасній, "ходячому РЕБ" Соловію Розбійнику, психопату із телекінетичними здібностями Ємєлі Дурачку і зраднику-колаборанту, "руському богатирю" Альоші Поповичу", – йдеться в дописі.

Артем Литвиненко вважає, що довгий час українських супергероїв формували імперські стереотипи – вони "сиділи в шароварах", їли сало та вареники. "Ми наочно бачимо величезну затребуваність яскравих, оригінальних і сильних українських героїв, – зазначила Вікторія Ярмощук, CEO FILM.UA Group, згадавши "Мавку" та "Конотопську відьму". – Тож ми як співпродюсери радо долучилися до цього проєкту, який прагне вивести казкових українських героїв із тіні і дати їм нове повноцінне життя у сучасному світі".

Наразі проєкт перебуває в активній розробці. Автори ідеї заявили про свою відкритість до співпраці, у тому числі з національними брендами, зацікавленими у партнерстві з потужною історією про українську силу. 

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як Польський Оскарівський комітет ухвалив рішення відправити на участь у "Оскарі-2025" фільм про українську родину на початку повномасштабного вторгнення Росії. Деталі – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Катерина Репяхова показалася у зухвалому осінньому луці 20 сентября 2024

Катерина Репяхова показалася у зухвалому осінньому луці

Стало відомо, які помилки у догляді за очима ми робимо в повсякденному житті 20 сентября 2024

Поговорімо про найпоширеніші помилки у догляді за очима та правила, що збережуть їхнє здоров’я.

У Києві на Оболоні вантажівка застрягла під мостом 20 сентября 2024

У Києві на Оболоні вантажівка застрягла під мостом: момент ДТП зафіксувала камера. Фото і відео Інформації про постраждалих наразі не надходило

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше