В Японії потужний землетрус, виникли цунамі

2 января 2024

У центральній частині Японії стався потужний землетрус магнітудою 7,6. Місцева влада оголосила про "серйозну" загрозу цунамі, повідомила телерадіокомпанія NHK у понеділок, 1 січня.

"Потужний землетрус магнітудою 7,6 стався у префектурі Ісікава в центральній частині Японії на узбережжі Японського моря", – йдеться у повідомленні.

У префектурі оголошено попередження про серйозну загрозу цунамі. Також попередження про цунамі оголошено для префектур Ніігата, Тояма, Ямагата, Фукуї та Хіого, а також уздовж узбережжя Японського моря.

Тим часом у місті Вадзіма в префектурі Ісікава вже зафіксовано цунамі висотою понад 1,2 метра. Прогнозується, що висота хвиль може зрости до 5 метрів.

Нагадаємо, 18 грудня на північному заході Китаю стався землетрус магнітудою 6,2. Тоді загинуло близько 150 людей. Було зруйновано тисячі будинків.

У столиці Філіппін стався другий за три дні землетрус

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

Как выбрать идеальный рюкзак для длительных поездок на транспорте? 10 октября 2024

Как выбрать рюкзак для длительных поездок, который вместит все необходимое и не будет доставлять дискомфорт. Критерии выбора и полезные советы

Нідерланди виділять 400 млн євро на розробку дронів для України 8 октября 2024

Половина безпілотників буде розроблена в Нідерландах, а решту виготовлятимуть в Україні та інших країнах.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Olvica.net 4.8
Olvica.net

Отзывов: 1

Порушують строки 0.8
Порушують строки

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше