Вакарчук зібрав на концерті в Лондоні 147 млн гривень і розповів, хто з королівської родини прийшов підтримати Україну

3 марта 2023

Український співак та фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук нещодавно в історичному будинку Canada House у Лондоні провів благодійний виступ. Під час концерту було зібрано 147 мільйонів гривень на допомогу Україні. Крім того, деякі члени королівської родини прийшли на захід, аби підтримати нашу країну.

Радісною новиною музикант поділився у своєму Instagram. Зароблені кошти будуть спрямовані на придбання медичного обладнання та відновлення українських лікарень, які були зруйновані внаслідок бойових дій. За словами Вакарчука, цей концерт було заплановано ще минулої осені.

"Для мене була честь бачити на концерті, а головне, чути й отримати реальну підтримку нашої країни від таких високих гостей, як Його Королівська Високість Герцог Глостерський принц Річард, Девід Ратлі, член парламенту, парламентський заступник Державного секретаря із закордонних справ Великобританії Ральф Гудейл, Верховний комісар Канади у Великій Британії та інших", – написав зірка.

Під час поїздки до Великобританії Святослав зміг розповісти, що йому довелося побачити за останній рік на фронті. Він виконав композиції "Океану Ельзи", а також познайомив глядачів з українськими народними піснями.

"Скажу як є: радий, що можу через свої виступи залучати й пряму фінансову допомогу, і щоразу нагадувати країнам світу, що ми вдячні за підтримку та потребуємо її ще, щоб разом і далі продовжувати боротьбу до перемоги", – резюмував артист.

Фанати у коментарях висловили свою подяку за старання Святослава Вакарчука, написавши, що ми стали ще ближчими до заповітного дня, коли весь світ почує "Україна перемогла". "Низький уклін вам", "Слава Україні та таким синам", "Дякую вам, ви найкращий співак і людина", – пишуть користувачі мережі.

Як раніше повідомляв OBOZREVATEL, зірка серіалу "Вікінги" та канадська акторка українського походження Кетрін Винник стала першим амбасадором платформи United24 із Канади. Знаменитість зосередиться на програмі "Відновлення України", яка допоможе відбудувати зруйновані будинки.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як вибрати настільні ігри для сімейної відпустки 21 октября 2024

Сімейна відпустка — це чудова можливість відпочити, провести час разом і відволіктися від суєти. У такі моменти на допомогу приходять настільні ігри — вони чудово урізноманітнюють дозвілля

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

Такси Мукачево — Львов: безопасное и надёжное межгородское такси 15 октября 2024

Поездка из Мукачево во Львов — это популярный маршрут среди тех, кто путешествует по Закарпатью. Такси становится одним из самых удобных способов передвижения, предлагая прямое сообщение и комфорт

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

Apple 5.0
Apple

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше