Іван Дорн назвав ситуацію в Україні "жахом", але не згадав ні про війну, ні про Росію-агресора

9 февраля 2024

Український співак Іван Дорн, який готує альбом російськомовних пісень і виступав на Балі перед росіянами, назвав себе "щасливим" через те, що не застав "жах" в Україні на початку повномасштабного вторгнення Росії. Автор хітів "Сияние" і "Стыцамен" пояснив, що пребування за кордоном дозволило йому не бути таким "радикальним" щодо росіян, як його співгромадяни.

В інтервʼю казахстанському YouTube-каналу Esquire Kazakhstan Дорн також зізнався, що погодився на аполітичний фестиваль в 2022 році. З таким проханням до українця звернулися організаори, які хотіли догодити слухачам з усіх країн.

"Голуб мира" пригадав, що востаннє виступав у Казахстані в 2022 році на фестивалі "Юність".

"Боялися за те, що я говоритиму якісь дуже патріотичні речі як українець. Вони сказали: "Будь ласка, якщо можна зробити максимально неполітичним цей фестиваль, ми будемо дуже вдячні"... Всі знають, хто я, що я, і після 24 лютого ми ще раз розставили крапки над "і". Я дуже щасливий що мені пощастило не застати той жах особисто, бо хрін знає, як би я зараз поводився, як би міркував і що б у мені змінилося", – сказав Дорн.

У своєму спічі він жодного разу не згадав про те, що росіяни творили в Україні та як продовжують тероризувати його співгромадян зараз. Натомість співак підкреслив, що саме переїзд дозволяє йому бачити "більш і менш хороших" людей, вочевидь, маючи на увазі так званих "хороших росіян".

"У більшості моїх співгромадян оцей страх і всі ці емоції спричинили дуже серйозні наслідки. Вони не можуть судити з точки зору розуміння і, можливо, виглядати більш і менш хороших людей. Вони не можуть собі це дозволити, у них радикальна позиція, і я їх розумію чудово. Але при цьому мені дуже пощастило, що я не застав це все", – видав Дорн, який вже більше двох років не повертається в Україну.

Міркуючи про те, що може врятувати сучасний світ, артист заявив: всепробачення, розуміння і щирість. Хто і кого має пробачити та зрозуміти співак не пояснив.

Раніше OBOZ.UA писав, що під час казахстанського музичного шоу Дорн залишив свій автограф на диску для розіграшу. Отримати його зможуть і росіяни.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Виведення із запою 18 октября 2024

Запій є серйозною проблемою, яка потребує професійного втручання. Багато клінік у Хмельницькому надають послугу виведення із запою, що допомагає стабілізувати стан пацієнта та відновити нормальне функціонування організму

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні 17 октября 2024

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні - корисні статті від Арма Люкс

Перший айфон: рік випуску 8 октября 2024

Перший iPhone — пристрій, який змінив хід історії мобільних технологій, був випущений 29 червня 2007 року компанією Apple. Це був не просто черговий телефон, а революційний продукт

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 3

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше