Іванна Онуфрійчук показала себе на останньому місяці вагітності та пояснила, чому не народжуватиме в Україні

25 апреля 2024

Українська телеведуча Іванна Онофрійчук показала нові фото з животиком. Нещодавно 37-річна знаменитість повідомила радісну новину – вона з чоловіком Алмазом чекають на первістка.

Наразі Онофрійчук проживає у Швейцарії, тож народжувати планує саме там. Про це телеведуча розповіла виданню Jet Setter. Раніше вона зазначала, що перебуває на 7 місяці вагітності, через це можна припустити, що термін дорівнює близько дев'яти місяцям.


Спочатку майбутня мама знайшла клініку за рекомендаціями знайомих, однак вона виявилася не пологовим, а звичайною лікарнею, тому пара вирішила обрати сучасніший варіант. "Тут мені сподобалося, що в одній з пологових кімнат, за бажанням жінки та з дозволу лікарів, можна народжувати у ванній", – розповідає Онофрійчук.


Ведуча зауважила, що під час підготовки до вагітності у Швейцарії треба ретельно вивчити умови свого страхування. "Також тут ще до вагітності потрібно визначитися із садочком та забронювати місце, якщо ви плануєте віддавати дитину у державний садок. У них великі черги, і знайти місце можна не одразу після народження дитини, а через 1-2 роки", – сказала вона, додаючи, що батьки повинні забезпечити дитину страхуванням ще до народження.


Українка зізналася, що вони з коханим планують партнерські пологи. Чоловік дуже пдітримує Іванну, що допомагає жінці справитися з сумніввами, негараздами та невдачами. "Звикла покладатися на нього, тож впевнена, що його присутність на пологах мені допоможе", – пояснила Онофрійчук.

Після того, як телеведуча розповіла про свій стан, вона зізналася, що в майбутньому планує мати трьох діток. Українка додала, що готова всиновити або вдочерити третю, адже чоловік налаштований на двох спадкоємців. Детальніше – у нашому матеріалі.

Раніше OBOZ.UA розповідав про 5 українських зірок, які просто зараз готуються до поповнення: хтось чекає на первістка, а хтось стане багатодітною сімʼєю.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Єфросиніна в 22-гу річницю знайомства з чоловіком показала подарунок від нього 4 мая 2024

Телеведуча Маша Єфросиніна 3-го квітня святкує річницю знайомства з чоловіком-захисником Тимуром Хромаєвим.

Світоліна із чоловіком та донечкою попозували для сімейного фото 4 мая 2024

Перша ракетка України Еліна Світоліна замилувала свімейним фото із чоловіком, французським тенісистом Гаелем Монфісом, а також їхньою донькою Скаї та песиком.

У Берліні спалахнув металургійний завод: місто накрив отруйний дим 3 мая 2024

BILD зазначає, що існує ризик утворення синильної кислоти, яка піднімається в повітря разом із димом.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

ACME-COLOR 5.0
ACME-COLOR

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше