Іванна Онуфрійчук розсекретила ім'я новонародженого сина: телеведучу вже виписали з пологового

10 июня 2024

Українська телеведуча Іванна Онуфрійчук показала фото і відео з виписки з пологового у Швейцарії, де нині проживає із чоловіком-іноземцем. 29 травня у неї народився син, але його ім'я не оголошували аж поки родина не повернулася додому. Хлопчика назвали Адамом.

В Instagram Онуфрійчук показала, що чоловік на виписці зустрів із великим букетом білих піонів, а малюк не спав, як це зазвичай не відбувається під час таких подій. До привітань під стінами пологового приєдналися найрідніші люди, а також новоспечені бабусі та тітки.

"Радість та щастя для наших бабусь, – підписала вона InstaStories з палати, до якої потрапили мами подружжя, і вже наступної показала, як їх зустрічали близькі родичі: – Найкращі у світі тітоньки".

Зокрема, телеведуча під відео з виписки розсекретила ім'я сина та написала романтичний допис на його честь: "Наш Адамчик. Тепер з тобою поруч будемо всі ми – твої рідні та близькі. Дні у пологовому були наповнені радістю: тебе привітало стільки людей! З квітами, усмішками та теплими словами. Для тебе бажали щастя і здоров’я, а для нас – терпіння і сили. Я вірю, що все у нас вийде, бо наша родина тепер стала ще більшою і дружнішою".

Онуфрійчук розповіла, що вдома малюка зустрічав кіт Персик, але поповнення в родині його дещо розчарувало.

"Як би ми не готували Персика до зустрічі з дитинкою, вже відчуваю, що перший час нам буде не просто. Ревність", – написала вона.

На фрагменті відео видно, як кіт відмовлявся підходити до Адама, але насильно все ж починає принюхуватися спочатку до своєї власниці, а потім вже й до малюка. Онуфрійчук додала: "Персик почув запах дитини й просто втік".


З опублікованих кадрів видно, що нині будинок телеведучої заставлених кількома букетами квітів та подарунками. "Як вдома добре", – підписала Онуфрійчук фото, на якому стоїть вона у довгій лляній сукні вільного крою із малюком на руках.

Раніше OBOZ.UA писав, що Іванна Онуфрійчук розповідала, як проходили її пологи у Швейцарії та з якими труднощами довелося стикнутися.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Страшніший за COVID-19: з Індії поширюється небезпечний вірус, від якого немає ліків, вже є перші жертви 18 сентября 2024

В Індії зафіксовано другий смертельний випадок від вірусу Nipah.

Названо 9 найкорисніших рибних консервів: їх рекомендовано їсти якомога частіше 18 сентября 2024

Дієтологи радять їсти всі перераховані рибні консерви, принаймні, двічі на тиждень, щоб наситити свій організм всіма корисними речовинами.

Дональд Трамп анонсував власну криптовалюту WLFI та пообіцяв масове впровадження цифрових фінансів 18 сентября 2024

Дональд Трамп анонсував власну криптовалюту WLFI та пообіцяв масове впровадження цифрових фінансів

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше