У Києві суд виніс вирок рецидивісту, який вбив сестру через відмову дати 50 грн

1 марта 2024

У Києві суд визнав винним чоловіка, який вбив власну сестру. Рецидивіст позбавив життя родичку через те, що вона не дала йому 50 гривень на проїзд.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури. Наступні 12 років злочинець має провести за гратами.

"Прокурорами доведено, що влітку 2023 року, раніше судимий за вбивство чоловік позбавив життя власну сестру. У серпні він був у гостях у своєї 61-річної сестри. Під час сварки, коли чоловік попросив у неї 50 грн., жінка дістала із сумки декілька монет та кинула їх в обличчя брату. Обвинувачений схопив сумку, яка в цей час знаходилася на лівому плечі сестри, накинув ремені сумки на шию жінки та задушив її. Після цього він забрав її телефон, гроші та прикраси", – розповіли в прокуратурі.

У пресслужба зазначили, раніше зловмисник вже відбував 7-річне покарання за вбивство. Тоді він під час сварки наніс своїй жертві 18 ударів праскою по голові, що призвело до смерті чоловіка.

Прокуратура просила суд призначити покарання 58-річному обвинуваченому у вигляді 15 років позбавлення волі, натомість суд призначив зловмиснику 12 років позбавлення волі. На вирок суду прокуратурою готується апеляція через м'якість призначеного покарання.

Як повідомляв OBOZ.UA, у селі Коржі Київської області жінка під час конфлікту вдарила ножем власного сина, аби захистити співмешканця. Від отриманого поранення чоловік помер до приїзду лікарів.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Київщині зіткнулись дві фури, одна з машин перекинулась 7 сентября 2024

На Київщині зіткнулись дві фури, одна з машин перекинулась. Усі подробиці і фото Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

Осінній раціон для очей: офтальмологиня дала поради з харчування 7 сентября 2024

Що їсти та якими продуктами запастись на зиму й весну, щоб підтримувати здоров’я очей та організму? Ці запитання дуже часто ставлять лікарям. Особливо матусі, в яких підростають дітки.

У Києві між станціями метро Либідська та Деміївська йде обкатка поїздів 7 сентября 2024

У Києві між станціями метро Либідська та Деміївська йде обкатка поїздів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Невропатолог 0.3
Невропатолог

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше