Вбрання Кейт Міддлтон стало предметом для жартів у мережі

7 декабря 2022

Кейт Міддлтон та принц Вільям 2 грудня стали гостями церемонії нагородження кліматичною премією The Earthshot Prize 2022, яка відбулася у Бостоні. Для цієї події дружина спадкоємця британського престолу обрала особливе вбрання. Принц і принцеса Уельські вийшли не всім звичну червону, а на зелену доріжку.

Про це повідомляє Independent. З такої нагоди Кетрін одягла вечірню салатову сукню від бренду Sabina Maxi. Вбрання вона взяла напрокат. Шикарний образ Міддлтон викликав неоднозначну реакцію в мережі: зовнішній вигляд принцеси не тільки зібрав безліч компліментів, а й породив жарти .

Чому сукня викликала хвилю мемів?

Колір вбрання герцогині Уельської Кетрін дуже нагадує хромакей (за допомогою технології можна помістити людей або предмети на довільному тлі, її часто використовують на телебаченні). Тому елемент одягу Міддлтон став предметом креативу та мемів користувачів інтернету. Люди накладають на сукню принцеси всілякі фони і діляться своєю "творчістю" у Twitter.

Слід зазначити, що покійна Королева Єлизавета II кілька років тому потрапила у таку саму ситуацію. Вона також одягла зелене пальто та капелюшок, і стала темою для обговорень.

Фанати королівської родини вважають, що стилісти Кейт забули про інтернет та любов людей посміятися. Інші стверджують – вона одягла зелену сукню, щоб інтернет мав "насичений день". Адже було передбачувано, що творчі особи не проґавлять моменту "поприколюватися" і підняти настрій оточуючим.

Раніше на OBOZREVATEL йшлося про те, що образ Кейт Міддлтон порівняли з нарядом принцеси Діани 1989 року. На урочистому державному прийомі президента ПАР дружина принца Вільяма з'явилася в елегантній сукні з весільної колекції Jenny Packham.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інтернет-магазин Оlvicom: якісні товари для військових 19 апреля 2024

В умовах російської агресії та ведення активних військових дій на території України цілком зрозуміла популярність якісного військового спорядження та амуніції

Підписники Меган Фокс не впізнали її без мейкапу та запідозрили в вагітності 19 апреля 2024

Американська акторка Меган Фокс спантеличила підписників свого Instagram, поділившись рідкісним фото себе без макіяжу.

Вертоліт NASA Ingenuity перетворили на метеостанцію зі збору даних для майбутніх колоністів Марса 19 апреля 2024

Вертоліт NASA Ingenuity перетворили на метеостанцію зі збору даних для майбутніх колоністів Марса

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше