Олена Шоптенко перенесла операцію і стала на милиці

28 марта 2024

Українська танцівниця та хореографиня Олена Шоптенко щонайменше два місяці не зможе повернутися на танцпол через реабілітацію після складної травми. Зірка порвала звʼязки, перенесла операцію та змушена перервати карʼєру задля відновлення.

Талановита українка заспокоїла шанувальників своєї впевненістю, що травматичний інцидент ніяк не вплине на її діяльність у майбутньому. Своєю історією та фото на милицях знаменитість поділилася в Instagram.

Уже якийсь час артистка відчувала, що потрібно менше напружувати тіло, але ігнорувала ці думки.

"Охочого доля веде, небажаючого – тягне. Я відчувала, що давно потрібно було трохи зменшити темп. Тепер у мене просто немає шансів цього не зробити. Через нещасний випадок 2 порвані зв’язки колінного суглоба з 4-х і операція через кілька днів. Після – реабілітація 2 місяці", – поділилася танцівниця.


Подібних складних травм за весь час карʼєри у 36-річної зірки не було, проте вона пообіцяла зробити все можливе, щоб впевнено стояти на ногах після реабілітації.

"Найближчі 2 місяці точно ніяких занять і майстер-класів, однак сприймаю всю цю ситуацію як можливість нарешті зробити те, на що ніколи не вистачало часу. Висновок: слухати себе і своє тіло – це навичка, яку бажано набути якомога раніше, інакше бити буде по найболючішому", – резюмувала Олена Шоптенко.

Вона наголосила, що найцінніше – "здоровʼя і люди", тому висловила вдячність усім близьким, які були поряд, підтримували та втішали танцівницю добрими словами.

До небайдужих приєдналися також колеги й підписники артистки, які побажали їй швидкого одужання в коментарях.

Раніше OBOZ.UA писав, що стало відомо, чому кронпринц Великої Британії Вільям не підтримав свою дружину Кейт Міддлтон у кадрі, коли вона розповідала про онкологію. В такий складний момент піддані країни хотіли бачити пару разом.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Топ аксесуарів для тварин: придбайте це обов’язково 27 апреля 2024

Коли у вас з'являється домашній улюбленець, звісно, хочеться накупити для нього багато різних цікавих речей. Є аксесуари для тварин, які варто мати під рукою всім, незалежно від того, у вас котик чи собака

Співачка TAYANNA відверто зізналася, за що зараз живе та скільки коштів їй потрібно на місяць 26 апреля 2024

"Телефонувала – і привозили гроші". Співачка TAYANNA відверто зізналася, за що зараз живе та скільки коштів їй потрібно на місяць Артистка каже, що коли потрібна допомога, звертається до колишніх чоловіків

Корейські вчені навчилися швидко та просто вирощувати штучні алмази 26 апреля 2024

Корейські вчені навчилися швидко та просто вирощувати штучні алмази

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ineed.ua 0.8
ineed.ua

Отзывов: 1

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше