Ведуча Валентина Хамайко розповіла про спільну трагедію, яка звела її з чоловіком після 3-річного розриву

10 сентября 2024

Українська телеведуча Валентина Хамайко пригадала, як погодилася у 2006 році відновити стосунки з Андрієм Оністратом після трьох років розриву. Пара раніше тісно спілкувалася, але тоді довелося це призупинити через те, що чоловік мав маленьку доньку, а жінка переймалася за роль, яку відіграє в тій історії.

Утім, вже у 2006 році вона відновила стосунки. Причиною стала смерть спільної знайомої й одночасно тодішньої дівчини Оністрата. Щоб розрадити чоловіка Хамайко почала з ним відновлювати спілкування, розповіла вона в інтерв'ю Аліні Доротюк.

"У нас було спільне коло спілкування. І так трапилося, що в Андрія сталася трагічна подія. У нас були спільні знайомі. Тоді це був Антон, ми вчилися разом в школі, він знав Андрія. Він мені сказав, слухай, Андрію зараз важко, просто підтримай його, щоб він не був один в цей період. І я кажу, давай. Дівчина, з якою Андрій жив, загинула в аварії. І це була наша спільна знайома. Ми не спілкувалися [з Андрієм Оністратом] тих три роки, тому що у кожного своє життя. Але ця подія, яка тоді трапилася, і мене зачепила. І тому якось так склалося, що в цьому спільному колі ми почали бачитися", – пригадала телеведуча.

Вона зазначила, що переймалася тодішнім душевним станом Оністрата і комфортно почувалася у спільних розмовах. Саме ці дві речі змусили її відновити стосунки.

"Я бачила, як йому було погано. Мене це дуже зачепило всередині. Я тоді зловила себе на думці, що його страждання мене дуже ранить. Мене це дуже здивувало, бо в мене стискалося серце від того, наскільки боляче йому було. Ми іноді почали десь бачитися, але не вдвох, а в компанії. Це була історія, коли ми раз в тиждень великою спільнотою бігали разом. Потім бувало таке, що після бігу ми могли просто поговорити про цю історію. Це тривало десь, напевно, пів року", – продовжила Валентина Хамайко.

Ведуча пояснила, що з Андрієм Оністратом почувала себе душевно добре – їй було цікаво з ним говорити й комфортно розповісти про особисті проблеми й переживання.

"Вдруге, коли ми почали зустрічатися, це не була історія про те, що це якийсь період закоханості чи ще щось. Це була зустріч двох зрілих людей, у кожного з яких були якісь свої певні внутрішні травми, і ми їх відверто з Андрієм проговорювали", – пояснила Хамайко.

Як повідомляв OBOZ.UA, Валентина Хамайко узаконила свій шлюб з Андрієм Оністратом після 18 років спільного життя. Попри те, що у подружжя вже було четверо дітей, закохані були заручені, однак не поспішали з весіллям. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США 28 сентября 2024

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США Співачка розвіяла чутки, які ширилися мережею

Лікарі назвали найкращі спеції до кави, які омолоджують організм і знижують холестерин 28 сентября 2024

Лікарі стверджують, якщо додати до улюбленого вранішнього напою деякі спеції, то можна зробити його значно кориснішим для здоров'я.

Цюрихський кінофестиваль скасував показ "Росіян на війні", але МЗС України не повністю задоволене 28 сентября 2024

Цюрихський кінофестиваль скасував показ "Росіян на війні", але МЗС не повністю задоволене: що ще вимагає Україна Витвір пропагандистів змагатиметься за номінацію

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 1.8
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше