Ведучий-воїн Даніель Салем розчулив мережу подарунком від доньки, який він завжди носить із собою

9 марта 2023

Популярний український телеведучий та ресторатор Даніель Салем, який після 24 лютого поповнив лави ЗСУ, захищає на фронті, зокрема, і свою 7-річну доньку Санту-Луну. Дівчинка написала зірковому татові-воїну листа, який став для нього своєрідним оберегом.

Як зізнався шоумен, конверт із посланням від дитини він носить із собою завжди і скрізь. Це можна зрозуміти і за станом паперу, який у деяких місцях затерся або порвався. Відповідне відео Салем розмістив на особистій сторінці в Instagram (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

На оприлюднених кадрах шоумен показує конверт, на якому дитячим почерком написано "папа", а також намальовані серця червоним олівцем. Усередині – аркуш паперу. Його Салем показувати не став, тож невідомо: там текстове послання чи малюнок.

"Моя кров! Твій лист завжди зі мною", – лаконічно і трепетно підписав ведучий-військовий.

Ролик зворушив інтернет-користувачів. У коментарях вони бажали Салему якнайшвидше зустрітися з донькою, а всім дітям України – дочекатися тат і мам із передової.

"Слава нашим дітям, які чекають на своїх тат, слава нашим жінкам, які чекають на своїх воїнів додому. Слава нашим героям, які захищають нас від тієї нечисті!", "Це ваш оберіг", "У наших дітей є майбутнє, завдяки кожному, хто захищає та бореться за нашу незалежність. Дякую", "Ціную тепер кожну мить життя. Повертайтеся швидше до рідних додому з нашою Перемогою!", – залишали коментатори.

Нагадаємо, раніше Даніель Салем згадав ситуацію, коли він був на межі смерті та вже прощався з життям. Це сталося під час виконання бойового завдання, коли шоумен сильно відстав від свого підрозділу, залишився один і пролежав близько 27 години в низькому окопі. Докладніше – у нашому матеріалі.

Також ведучий розповідав про товариша по службі, який врятував йому життя, закривши від ворожої кулі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Салем згадав, про що подумав насамперед, коли потрапив під ворожий обстріл. Це, як запевнив шоумен, спадає на думку всім бійцям, які були поранені на війні.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фіцо планує переконати Україну не припиняти транзит газу з РФ 7 октября 2024

Словацький прем'єр, оминаючи згадки про походження цього газу, запевняє, що від продовження транзиту "виграли б і Словаччина, і Україна".

Стали відомі 7 речей, які не варто робити після їди 6 октября 2024

7 речей, які не варто робити після їди

Обама агітуватиме за Гарріс у ключових штатах 6 октября 2024

Колишній президент подорожуватиме країною протягом останніх 27 днів перед виборами і зосередить свої зусилля на ключових для перемоги штатах.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше